transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-07-2014

Cursuri gratuite de calificare in retail - program derulat de Profi

Cursuri gratuite de calificare in retail - program derulat de Profi

Aproximativ 450 de femei aflate in cautarea unui loc de munca urmeaza sa beneficieze gratuit de cursurile de calificare in meseria “lucrator in comert” pe care PROFI le incepe in aceasta saptamana si le continua pana in octombrie 2015.

“Am initiat programul ca sa oferim o sansa in plus femeilor din intreaga tara si totodata sa pregatim potentiali angajati care sa imbunatateasca nivelul servirii din magazinele noastre din ce in ce mai numeroase,” a declarat Carmen Bokor, director de resurse umane PROFI.

Desfasurat in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania - APFR, proiectul se adreseaza femeilor care au absolvit minimum 10 clase si sunt in cautarea unui loc de munca sau care doresc sa se califice in comert. In paralel APFR va oferi cursuri de specializare, in Timisoara, pentru meseria de director de magazin.

Cursul pentru “lucrator in comert” are o durata de 9 saptamani, 8 ore pe zi, de luni pana vineri, din care trei saptamani sunt dedicate pregatirii teoretice, iar restul il reprezinta practica in magazine. Vor exista astfel de module in Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Timisoara si Sibiu.

Participantele nu doar ca nu trebuie sa plateasca nimic pentru a urma aceste cursuri, dar chiar si primesc o subventie de 1.250 lei la absolvire. De asemenea, persoanele venite din alte localitati primesc gratuit cazare si masa şi decontarea transportului in week-end.

Pregatirea va fi livrata de catre 8 traineri cu experienta in PROFI.

Misiunea lor include, pe langa transmiterea de cunostinte, si transmiterea pasiunii pentru comert astfel incat, dupa absolvire, un numar cat mai mare de cursante sa aleaga o cariera in comert, poate chiar la PROFI.

La finalul cursului, absolventele vor cunoaste bine o meserie  si vor primi o diploma de calificare recunoscuta de Autoritatea Nationala pentru Calificari - ANC.

Prima serie a inceput deja iar alte serii vor demara in iulie si august. Persoanele care doresc sa se inscrie pot trimite un CV prin email la adresa programcalificare@profi.ro, cu menţiunea “Program calificare”, precizand si orasul unde doresc sa urmeze cursul.

Proiectul este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeste in oameni !”, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale“, domeniul major de interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”, contract POSDRU/144/6.3/S/126027.

Cu 231 de magazine in momentul de fata si peste 5500 de angajati, PROFI reprezinta al doilea mare lant de retail modern din Romania, si numarul de magazine, si cel al angajatilor urmand sa creasca simtitor atat pana la sfarsitul anului, cat si dupa aceea.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
75BmEP Im thankful for the blog article.Much thanks again. Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar