transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-06-2015

Dezvoltare personala, cariera si business - carti in varianta auto, de la ACT si Politon

Dezvoltare personala, cariera si business - carti in varianta auto, de la ACT si Politon

In tara noastra, audiobook-urile au castigat "teren" in ultimii ani pe piata de carte, tendinta care se constata de mult timp in tarile mai dezvoltate. Persoanele ocupate isi doresc sa profite la maximum de timpul lor si sa afle lucruri noi chiar si atunci cand conduc masina sau cand sunt in alte situatii in care cititul propriu-zis nu este tocmai simplu de realizat. Tocmai de aceea, cartile audio profesionale au cel mai mare succes, targetand in mod direct mediul business si in general persoanele interesate de cariera personala si de modul in care isi pot creste valoarea pe plan profesional.

Editura  ACT si Politon propune vizitatorilor website-ului actsipoliton.ro o serie de carti audio de foarte buna calitate, ce abordeaza zona de dezvoltare personala si profesionala. Aceste audio-book-uri cu accent pe partea profesionala, de business, pot fi comandate foarte simplu. Produsele online sunt disponibile in variante pentru download, in format M3 pentru carte audio si in format PDF pentru cartile in format print.

Un exemplu de carte audio care a atras interesul pe plan international este traducerea in limba romana a unei lucrari semnate de Dr. Wayne Dyer - "101 cai de a-ti transforma viata" ("101 ways to transform your life").

Audiobook-ul (CD MP3) poate fi achizitionat de la ACT si Politon la pretul de 22 de lei, TVA inclus. Conform prezentarii, cartea "te va ajuta sa te eliberezi de stereotipurile de gandire negative si sa privesti diferit lucrurile din jurul tau. Aceasta carte practica, din categoria inspiraţional si motivational, te va ajuta sa intelegi ca atunci cand vei elimina nevoia de a-ti explica neajunsurile sau esecurile, atunci vei fi mai aproape de o viata mai fericita si mai implinita".

"Meditatie pentru autovindecare" de Louise L. Hay, "O poveste magica" de Frederick Van Rensselaer Dey, "Ia initiativa. Cum schimba totul asumarea responsabilitatii" de John Izzo, "Poti fi fericit orice s-ar intampla. Cinci principii pentru a-ti pastra perspectiva asupra vietii" de Richard Carlson si "Calatorie prin chakre" de Colette Baron-Reid sunt doar cateva dintre titlurile de audiobooks ce pot fi comandate online pe www.actsipoliton.ro.

Editura ACT si Politon se remarca prin varietatea de carti audio, traduceri in limba romana a unor titluri ale celor mai cunoscuti autori de best seller in domeniul dezvoltarii personale.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar