transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-03-2014

Electrolux Romania: stagiu de practica platit la Aira Design Studio pentru cel mai bun student roman participant la Electrolux Design Lab 2014

Electrolux Romania: stagiu de practica platit la Aira Design Studio pentru cel mai bun student roman participant la Electrolux Design Lab 2014

In acest an, studentii romani au un motiv in plus sa participe la renumita competitie internationala de design -  Electrolux Design Lab 2014. Un stagiu de practica platit in valoare de 500 de euro la Aira Design Studio este premiul pe care Electrolux Romania il va oferi studentului care inscrie in concurs cel mai bun proiect romanesc.

La nivel national, Electrolux Romania incurajeaza studentii romani de la design sau a celor care studiaza intr-un domeniu conex si au in curricula materii cu acest profil sa se inscrie in competitie pana in 6 aprilie. Impreuna cu partenerii sai, Bucharest Design Center, Designist.ro si Aira Design Studio, compania cauta tineri creativi si bine pregatiti care pot sa duca Romania in finala Electrolux Design Lab 2014, dezvoltand proiecte de calitate, inovatoare si indraznete.

„La fel ca partenerii nostri, credem cu tarie ca preocuparea pentru inovatie si design este semnul evolutiei unei tari. Prin stagiul de practica platit, oferit in parteneriat cu Aira Design Studio, vrem sa  oferim unui student roman de la design, participant la Electrolux Design Lab 2014, oportunitatea sa se dezvolte profesional. Multumim pe aceasta cale partenerilor nostri care sustin participarea studentilor romani la competitie”, a declarat Carmen Georgescu, Marketing Manager East Europe South Cluster.

Castigatorul stagiului de practica platit va avea sansa sa lucreze la Aira Design Studio, alaturi de Irina Alexandru, designer si asistent la sectia de design a Universitatii de Arhitectura Ion Micu din Bucuresti si fondator al grupului Romanian Product Design.„Competitia Electrolux Design Lab este o foarte buna oportunitate pentru dezvoltarea profesionala a tinerilor care studiaza in acest domeniu. Am acceptat cu placere sa ma alatur initiativei Electrolux in promovarea inovatiei si designului in randul studentilor. Acestia au nevoie de indrumarea noastra pentru a deveni din ce in ce mai buni, iar stagiul de practica pe care unul dintre participanti il va castiga poate fi primul pas spre succesul in cariera.”, a declarat Irina Alexandru, designer si asistent la sectia de design a Universitatii de Arhitectura Ion Micu.
       
In acest an, studentii sunt provocati sa dezvolte proiecte inovatoare de design care sa respecte tema: “Locuinte sanatoase”. In competitie sunt asteptate idei pentru produse, accesorii, consumabile si servicii din trei domenii de interes: Delectare culinara („Culinary enjoyment”), Ingrijirea tesaturilor („Fabric care”) si Purificarea aerului („Air Purification”).

Electrolux Design Lab ofera tinerilor designeri talentati o platforma pentru a-si prezenta portofoliul de lucrari in intreaga lume. De-a lungul timpului, competitia a fost o rampa de lansare ce i-a condus pe multi dintre concurenti direct catre locuri de munca si oportunitati de afaceri in design. Jumatate dintre castigatorii din anii anteriori au continuat sa lucreze pentru Electrolux dupa perioada de stagiu. Premiul intai al concursului este un internship platit, de sase luni, la un centru de design global Electrolux si 5000 de euro. Vor fi acordate si premiul al doilea, in valoare de 3.000 de euro si premiul al treilea, in valoare de 2.000 de euro. Favoritul publicului, ales prin vot online, va fi premiat cu 1.000 de euro.

Mai multe detalii despre tema si brief-ul competitiei, despre inscrierea in concurs si despre regulile de participare pot fi gasite pe site-ul oficial Electrolux Design Lab (http://electroluxdesignlab.com/2014/brief-and-theme-2014/);(http://electroluxdesignlab.com/2014/what-do-i-submit/) si (http://electroluxdesignlab.com/2014/rules/ ). De asemenea, informatii suplimentare despre competitia Electrolux Design Lab 2014 sunt disponibile si la sectiunea “Intrebari si raspunsuri”: (http://electroluxdesignlab.com/2014/faq/ ).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dull
3.92Their design is great and I love my house very much. Furthermore their woamnrkship is very good and now my house is the envy of all.Will you recommend?: yesDid you find this review helpful?
crorkz matz
mI8hfl I loved your blog article. Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar