transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2014

Elevi romani obtin premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design

Elevi romani obtin premiul I la concursul NASA Ames Space Settlement Design

O echipă de elevi români de la Colegiul National de Informatică „Tudor Vianu” din Bucuresti a obtinut anul acesta premiul I în cadrul concursului NASA Ames Space Settlement Design Contest 2014, cu proiectul “Selene Expandable Space Orbital Settlement”. Echipa este formată din elevii Günsahin Deniz, Iov stefan, Niculae Arthur Mihai, Popescu Ana-Cosmina, Segărceanu Călin Constantin, Tache-Codreanu Andrei, elevi în clasa a XI-a.

În urma rezultatului obtinut, elevii sunt invitati să participe la ISDC 2014 (Conferinta Internatională pentru Dezvoltare Aerospatială) care va avea loc între 14 si 18 mai 2014 în Los Angeles, California.

Echipa îsi doreste să participe atât la conferintă, cât si la editia de anul viitor a concursului. „Premiul câstigat ne motivează să nu ne oprim. Suntem ferm convinsi că, având experienta dobândită de-a lungul lucrului la acest proiect, vom reusi să obtinem o lucrare si mai competentă decăt lucrarea de anul acesta. Cu multă muncă si ambitie, credem că putem realiza orice.” ne spune Andrei Tache-Codreanu, un membru al echipei.

Pentru deplasarea la conferinta ISDC de la Los Angeles, SUA, echipa va fi sustinută de mai multe firme din România, între care si PRAS Consulting.

Initiativa PRAS Consulting de a sustine pentru al doilea an participarea echipei românesti la această conferintă are la bază dorinta de promovare si dezvoltare a tinerilor pasionati de tehnologie. După ce anul trecut, au participat cu proiectul numit „Theia” si au obtinut o mentiune, echipa de anul acesta si-a îmbunătătit evident performanta si merită felicitată. PRAS Consulting este si anul acesta alături de acesti tineri si îi sustine în continuare, pentru munca si pasiunea cu care s-a implicat în aceste proiecte.

NASA Ames Space Settlement Design Contest este deschis echipelor de elevi care îsi prezintă proiectele de construire a unor colonii spatiale, folosind pentru aceasta cunostinte complexe de fizică, matematică, stiintele spatiale, stiinta mediului, precum si multe alte discipline. În cadrul editiei din 2014 au fost trimise peste opt sute de lucrări din mai multe tări, iar participarea echipelor din România a fost exceptională, mai multe dintre ele câstigând premii importante.

Detalii privind concursul si proiectul Selene: http://settlement.arc.nasa.gov/Contest si www.selenespacesettlement.com

Compania a fost înfiintată în 2002 si are la activ peste 50 de proiecte complexe IT. De asemenea, printre clientii PRAS Consulting se numără firme care se află în topul celor mai importante 10 companii din România (industrie petrolieră, telecom etc.).

PRAS Consulting este Microsoft Gold Certified Partner, cu o multitudine de proiecte implementate în companii cu retele de pana la zeci de mii de computere. Misiunea companiei este să devină furnizorul preferat de solutii IT din România. PRAS are statutul de HP Preferred Partner si este distribuitor Fenestrae în Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar