transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2014

EMBA 100% britanic in Cluj-Napoca - program de studii internationale de business, din februarie 2015

EMBA 100% britanic in Cluj-Napoca - program de studii internationale de business, din februarie 2015

Prin colaborarea dintre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania si Electrogrup, va fi lansat în Cluj-Napoca, în februarie 2015, un program de studii internationale de business 100% britanic: EMBA – Executive Master of Business Administration. 

Programul se adresează persoanelor care sunt în business de cel putin trei ani. Acestea vor beneficia de experienta 100% britanică în Cluj-Napoca. Cursurile vor fi sustinute la UBB de profesori de la University of Hull, iar curricula, stilul de predare si de examinare sunt, de asemenea, după modelul britanic. Diploma de absolvire este acordată de University of Hull. MBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

Directorul programului este dr.Andrew Taylor, cu aproape 20 de ani de experientă ca antreprenor si consultantă în management.

Prof. Terry Williams, Decan al Hull University Business School: “Suntem încântati să lansăm acest parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai privind Executive Education, reunind experienta îndelungată a University of Hull cu avantajele de a studia în România.

Acest parteneriat vine să completeze oferta noastră de MBA, prin colaborarea noastră cu UBB, o universitate de prestigiu. Anticipăm un interes mare din partea executivilor de calibru din zonă, pentru a-si dezvolta educatia si abilitătile prin intermediul acestui program. Suntem recunoscători în mod special Băncii Transilvania, Electrogrup si UBB pentru suportul oferit în dezvoltarea parteneriatului. Suntem nerăbdători să începem programul în februarie 2015”.

Academician Prof.univ.dr.Ioan-Aurel Pop, Rector, Universitatea Babes-Bolyai: „Universitatea noastră are privilegiul de a găzdui primul Executive MBA oferit de către o universitate britanică, Hull University Business School, contribuind prin aceasta la procesul complex de schimbare a educatiei economice în România. Cursantii vor beneficia de aportul unor specialisti cu recunoastere internatională în formarea si dezvoltarea capacitătilor manageriale”.

Horia Ciorcilă, Presedintele Consiliului de Administratie, Banca Transilvania: „Sunt bucuros că prin acest parteneriat plasăm Clujul în comunitatea selectă a centrelor universitare care au scoli internationale de business. Este încă un proiect prin care Banca Transilvania, ca parte a comunitătii, contribuie la formarea si pregătirea liderilor pentru noul mediu de business, tot mai exigent si mai sofisticat”.

Teofil Muresan, CEO Electrogrup: “Electrogrup a sustinut, de-a lungul timpului, numeroase proiecte în educatie, domeniu pe care îl considerăm esential pentru evolutia societătii noastre. Credem că parteneriatul public-privat este deosebit de important în furnizarea unor servicii de calitate în educatia managerială, motiv pentru care sustinem cu mândrie acest proiect”.

University of Hull are aproape 90 de ani de traditie si, anual, peste 20.000 de studenti. Conform Studiului National Student Survey realizat în 2013, în Marea Britanie, University of Hull este în top 10 – din cele 103 pozitii – privind gradul de satisfactie a studentilor. Acestia apreciază la University of Hull calitatea predării, sprijinul academic din partea profesorilor si sursele vaste de informare.

Trei cerinte obligatorii pentru a studia la EMBA

Pentru a urma cursurile acestui EMBA, este necesară îndeplinirea următoarelor conditii: minim trei ani de experientă în domeniul în care cursantii au specializare, rezultate foarte bune la licentă si atestat de limbă engleză. Se poate aplica online, pe siteul programului: www.ubbee.ro.

Durata programului este de 2 ani. Investitia în studii este de 7.500 euro/an, sumă care poate fi achitată în rate. Pentru a facilita accesul la EMBA a unui număr cât mai mare de persoane, Banca Transilvania are în ofertă solutii de finantare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar