transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2015

Endava va incepe, la Iasi, programele dedicate absolventilor pentru dezvoltare software si testare automata

Endava va incepe, la Iasi, programele dedicate absolventilor pentru dezvoltare software si testare automata

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă crestere din Europa, va desfăsura, începând cu luna martie, programe dedicate absolventilor în departamentele de software development si testare automată ale centrului din Iasi. În plus, compania si-a propus să angajeze la Iasi 100 de specialisti până la sfârsitul acestui an, dintre care un sfert vor fi juniori.

Înainte de debutul programului de Graduates, specialistii cu experientă ai Endava vor sustine prezentări în mai multe universităti, precum si sesiuni de training în cadrul programelor Fii practic si Stagii pe bune, ce vor avea loc la Iasi. Prin aceste actiuni, compania încearcă să prezinte absolventilor toate optiunile de carieră în cadrul Endava, în plus fată de ariile deja cunoscute, de dezvoltare si testare software. În acest sens, reprezentantii Endava vor sustine initiativa organzitorilor de a introduce workshop-uri de Project Management.

„Absolventii au contracte de muncă încă de la începutul programului de Graduates, iar după o periodă initială cu sesiuni de training intensiv, programul se finalizează cu lucrul pe proiecte reale, alături de colegi cu experientă, interactiune directă cu clientii nostri, dar si coaching pe comunicare si leadership. Pentru această editie preconizăm un număr de 15 participanti în programul de Graduates si asteptăm aplicatiile celor interesati până la data de 6 Martie la adresa graduates.iasi @ endava.com”, a precizat Adriana Aionitoae, Head of Talent Management & Recruitment Iasi, Endava.

De asemenea, compania pregăteste programul de internship din luna iulie 2015, destinat studentilor facultătilor de profil IT, program care implică un training de 6 săptămâni pe diverse tehnologii de interes, utile pe piata muncii.

De altfel, internship-ul reprezintă si o sursă de candidati pentru angajare, 30% dintre participantii la programul din vara anului trecut rămânând în companie ca angajati permanenti.

Endava plănuieste să îsi extindă până la sfârsitul acestui an echipa de la Iasi cu încă 100 de specialisti, dintre care 25% de nivel junior si 75% de nivel senior. În prezent, în centrul Endava din Iasi lucrează aproximativ 290 de angajati, implicati în peste 20 de proiecte de dezvoltare software pentru clienti din domenii precum servicii bancare, asigurări, telecom, media si servicii online, din Marea Britanie, Germania si SUA.

În ceea ce priveste pozitiile deschise, compania caută specialisti în software development, Java si .Net, precum si specialisti în testare automată. În plus fată de abilitătile tehnice, Endava sustine si dezvoltarea zonei de soft skills a angajatilor, oferind în acest sens training-uri de communication skills, leadership si customer care.

„Ne interesează oameni dornici să invete noi tehnologii si dispusi să se adapteze unui mediu de lucru în continuă schimbare si care înteleg care sunt oportunitătile de dezvoltare pentru ei în Endava, deoarece avem de-a face cu cele mai mari si mai complexe probleme din domeniul IT cu care se confruntă companiile – clientii nostri apelează la noi pentru că au nevoie de competente tehnice si de abilităti de comunicare deosebite, respectiv pentru că avem o experientă semnificativă în derularea de proiecte Agile cu echipe distribuite”, a adăugat Adriana Aionitoae.

Endava mizează pe interactiunea directă cât mai bună cu comunitatea de profesionisti IT din Iasi, participând la diferite initiative si evenimente ale comunitătii, astfel încât candidatii să aibă cât mai multe informatii despre cultura si modul de lucru în cadrul companiei.

Printre cele câteva astfel de initiative se numără programele Pay IT Forward sau scoala Informală de IT.

Programul Pay IT Forward, se adresează, pe de o parte, celor ce doresc să învete o tehnologie anume în IT, iar pe de altă parte acelor specialisti care deja doresc să împărtăsească altora din cunostintele lor. Anul trecut, programul lansat din initiativa Endava s-a desfăsurat pe parcursul a 6 weekend-uri, ocazie cu care colegii seniori, atât din Endava, cât si din alte companii IT din Iasi, au putut împărtăsi studentilor si celor interesati din experienta si cunostintele lor în zona tehnică, dar si cea de soft skills.

scoala Informală de IT, proiect în care Endava se va implica anul acesta în comunitate, se referă la oameni care doresc să înceapă o carieră în IT si nu au o bază tehnică. Acestia vor putea beneficia de traininguri oferite de specialisti IT, atât din Endava cât si din alte companii din Iasi.

Endava este o companie de top de servicii IT, având aproape 1.800 de angajati full time. Cu sediul central la Londra, Endava are birouri în Marea Britanie, SUA, Germania, România, Macedonia si Moldova si un venit anual de 64 milioane de lire sterline (peste 81 milioane de euro).

Endava oferă un spectru complet de servicii, inclusiv dezvoltare software si managementul aplicatiilor software, testare software, digital media, managementul infrastructurii si servicii cloud.

Domeniile de expertiză pe industrii ale Endava sunt coordonate de profesionisti care cunosc specificul activitătii clientilor si elaborează solutii si servicii care sunt livrate la cel mai înalt standard pentru branduri internationale din sectoare cum ar fi:  piete de capital, bănci, plăti, asigurări, media, retail si telecomunicatii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar