transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-05-2015

EuroGsm a lansat propriul portal de job-uri si asteapta un numar de peste 2.000 de CV-uri lunar

EuroGsm a lansat propriul portal de job-uri si asteapta un numar de peste 2.000 de CV-uri lunar

EuroGsm, unul dintre cei mai mari retaileri telecom din România, a lansat propriul portal de job-uri, cariere.eurogsm.ro, si se asteaptă să primească, în medie, 2.000 de aplicatii în fiecare lună.

„Dacă până acum ne-am remarcat în piată prin calitatea produselor si a serviciilor pe care le livrăm, acesta este punctul în care începem să vorbim despre noi ca si angajatori, nu numai prin beneficiile pe care le oferim, ci si prin politicile noastre în ceea ce priveste resursa umană”, a declarat Alin Negrii, HR Manager EuroGsm.

Pe lângă informatii despre posturile disponibile în cadrul retelei nationale EuroGsm, portalul oferă si posibilitatea de a aplica cu CV-urile încărcate pe site-urile consacrate cu locuri de muncă, dar si în mod direct, completând un CV sau trimitând unul în format .doc sau .PDF. Pentru a putea face acest lucru este necesară fie crearea unui cont de utilizator, fie conectarea prin intermediul profilului de Facebook sau Google+, toate datele fiind securizate.

Cei interesati pot căuta job-ul dorit în functie de oras, nivel de experientă, departament sau locul unde se desfăsoară munca, platforma fiind una intuitivă.

Portalul cariere.eurogsm.ro contine si informatii detaliate despre companie, anumite politici sau reguli interne de necontestat, grupate sub  titulatura “EuroGsm Facts”, sfaturi despre cum ar trebui să se prezinte candidatii la interviurile de angajare, precum si informatii care să-i ajute pe cei care doresc să lucreze la EuroGsm să cunoască mai bine compania, înainte de a aplica.De asemenea, portalul are atasat si un blog, în care sunt publicate articole pe teme de management, dezvoltare personală si resurse umane. Reprezentantii companiei îsi doresc ca blogul sa devină o sursă de referintă în domeniu, articolele fiind redactate atât de angajatii EuroGsm, cât si de colaboratori externi.

„Pe cei care explorează în detaliu site-ul îi asteaptă si o surpriză – posibilitatea de a-si testa logica numerică, verbală sau gândirea spatială, prin diverse teste”, a mai spus Alin Negrii.

EuroGsm este compania specializată telecom, cu o retea de magazine extinsă la 116 unităti si 81 de orase în cei 18 ani de existentă. Compania aduce pe piată, atat în magazine cât si online pe www.eurogsm.ro, cele mai noi tendinte în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generatie, accesorii si o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

EuroGsm este ghidul pe care ti-l doresti alături când pornesti în explorarea tehnologiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar