transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2014

Florin Sandor - noul Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank Romania

Florin Sandor - noul Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank Romania

Florin Sandor este noul Director General Adjunct si Chief Workout Officer al Intesa Sanpaolo Bank Romania, fiind în prezent în curs de autorizare din partea Băncii Nationale a României (BNR). Acesta revine în cadrul băncii, unde timp de 10 ani a fost directorul departamentelor juridic si afaceri generale, după ce în ultimii 2 ani a făcut parte, în calitate de consilier, din directia juridică BNR.

De profesie avocat, cu o bogată experientă în consultantă juridică si de business, atât pe piata locală, cât si în Republica Moldova, China si Vietnam, Florin Sandor este acum singurul român din comitetul de management al Intesa Sanpaolo Bank si va fi responsabil cu restructurarea portofoliului de credite problematice al băncii.

„Am readus în cadrul echipei Intesa Sanpaolo Bank un bun coleg, dar mai ales un specialist care cunoaste foarte bine specificul activitătii bancare si al pietei românesti în ansamblu. În viitor ne vom baza cu prioritate tot pe promovarea de manageri si profesionisti români în cadrul echipei de management pentru a pune în practică cu succes obiectivele pe termen mediu si lung ale Intesa Sanpaolo Group pe piata locală”, a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Florin Sandor este unul dintre cei mai importanti si mai activi specialisti pe tema insolventei, cu numeroase interventii publice pentru amendarea si îmbunătătirea cadrului juridic ce reglementează acest domeniu sensibil pentru economie. Licentiat al Facultătii de Drept, din cadrul Universitătii Babes-Bolyai, acesta are un master în Mangementul juridic si contabil al companiilor, cât si alte cursuri de specializare si atestate profesionale din partea unor institutii academice cum ar fi Universitatea Warwick si Oxford din Marea Britanie. 

Noua structură a comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank este în prezent: Marco CAPELLINI - Director General (CEO); Enzo PELLEGRINO - Director General Adjunct (CLO); Luigi SANGALLI - Director General Adjunct (CRO); Catello DE SIMONE - Director General Adjunct (CFO); Stefano BURANI - Director General Adjunct (CBO); Florin Sandor - Director General Adjunct (CWO).

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienti.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala si de Est, în Orientul Mijlociu si în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităti ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 tări din regiune.

Pe piata locală, Intesa Sanpaolo Bank are o retea natională de peste 70 de unităti, circa 800 de angajati si active totale de peste 5 miliarde lei. Intesa Sanpaolo Bank România oferă propriilor clienti o gama completă de produse bancare, garantând un serviciu de înalta calitate pentru toate segmentele de clientelă (retail, IMM si corporate).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mario
infatti se guardi il selsetrame partito a maggio 2010 il max le28099ha fatto nella prima metae28099 ,e la seconda non ha chiuso sotto le28099origine della prima o sbaglio iothanks In queste considerazioni preferisco guardare l'indice al future. Il massimo dell'indice per quel T+4 c3a8 del 21 ottobre a 21669, cioc3a8 nella sua seconda metc3a0.
crorkz
3SAIuA Appreciate you sharing, great blog article. Cool.
crorkservice
IdJ6VF I think this is a real great blog post. Want more.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar