transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2015

Garanti Bank - al doilea program de traineeship Learn 2B a Banker

Garanti Bank - al doilea program de traineeship Learn 2B a Banker

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din România, lansează primăvara aceasta al doilea program de traineeship “Learn 2B a Banker”, care va fi remunerat și se va derula pe o perioadă de 4 luni. La cursurile de training participă 15 stagiari, aleși în urma unui proces de selecție, la care s-au înscris proaspăt absolvenți de studii masterale economice sau tehnice.

Programul “Learn 2B a Banker” a fost lansat oficial la începutul anului trecut, printr-un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE). La momentul respectiv, din 950 de aplicanți, au fost aleși 20 de stagiari, care au urmat sesiunea de training în perioada februarie-mai 2014. 15 dintre aceștia au fost ulterior angajați în cadrul Garanti Bank, pentru a-și începe cariera în domeniul financiar-bancar.

“Credem că tinerii ar trebui să aibă șansa de a-și începe cariera într-un mediu financiar dinamic, iar programul nostru «Learn 2B a Banker» le oferă această oportunitate. Avem mare încredere în noua generație de stagiari. Le dorim mult succes și să devină colegii noștri peste patru luni”, a declarat Melania Jaravete, Director Resurse Umane - Garanti Bank.

Participanții vor beneficia de un mix de informații teoretice și de experiențe practice cu privire la produsele și serviciile din sistemul financiar bancar.

Activitatea se va desfășura în cadrul agențiilor băncii, iar tinerii vor avea astfel acces la o varietate de activități specifice sistemului bancar și își vor putea dezvolta aptitudinile profesionale și competențele organizaționale. În plus, la sfârșitul celor patru luni, fiecare tânăr cooptat va avea posibilitatea de a deveni membru al echipei Garanti Bank.

Beneficiile programului “Learn 2B a Banker”:

acumularea unei experiențe practice în mediul real de business;

training specializat;

oportunitatea de a fi ulterior angajat în echipa Garanti Bank.


Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, și are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar