transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2014

GAV isi accelereaza resursele in mediul online printr-un nou Digital Strategist: Arina Udup

GAV isi accelereaza resursele in mediul online printr-un nou Digital Strategist: Arina Udup

Agentia românească independentă GAV si-a extins competentele în online prin alăturarea Arinei Udup în pozitia de Digital Strategist. Cu o experientă de 6 ani în digital sustinuti în cadrul Webstyler si Hyperactive, Arina consolidează echipa de strategie condusă de Alexandru Borsan. În cadrul GAV, Arina va fi responsabilă de dezvoltarea strategiilor de comunicare online pentru clientii din portofoliul agentiei si de business development pe zona digital.

„Ne bucurăm să o avem pe Arina alături, ea va aduce un plus de valoare prin expertiza sa relevantă pe digital. La nici doi ani de la extensia în online si noua pozitionare de content accelerator, GAV a dezvoltat o structură foarte puternică si competitivă - avem o super echipă, suntem premiati pentru campaniile noastre, clientii ne încredintează proiecte de digital de anvergură, iar procesul de dezvoltare continuă” - Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Arina a absolvit Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicării din cadrul Universitătii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, sectia Comunicare si Relatii Publice. Ulterior, a urmat la Bucuresti cursurile Scolii IAA, modulul 1. În activitatea profesională a dezvoltat proiecte pentru companii din domenii precum petrol si gaze, telecom, auto, healthcare si CSR, multe dintre ele premiate. În paralel, începând din 2010 Arina este membru al IAA Young Professionals.Pe plan personal, Arina este pasionată de salsa, participă la festivaluri de dans, iar în timpul liber adoră plimbările cu bicicleta. Îi place să se implice în diverse proiecte si să interactioneze cu oameni interesanti.

GAV, agentie românească independentă, si-a început activitatea în anul 2003, împreună cu Atelierul de marketing cultural Balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu. Printre clientii si partenerii actuali ai GAV se numără: Allergan, Billa, Bosch, Edenred, Ewopharma, Intersport, Kwizda, Mercedes Benz, Newlook, Selgros, TIFF. GAV este membră Interpartners Worldwide - Independent Advertising Agencies Group.

Dincolo de palmaresul de premii pentru advertising clasic, agentia a obtinut următoarele premii pe digital: două Webstock pentru viralele „Mă-ta are cratimă” si „Cărti! Te fac neprost” si un Silver Effie pentru Raiffeisen Leasing – www.magazinuldeincredere.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kanlayanee
Amanda - Oh I\'ve been waiting for this post YAY!So are you ready to take some awmseoe newborn portraits?Should only be a few weeks away now Will have to get onto you about booking that lol
crorkz
vIIDi0 I am so grateful for your article.Much thanks again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar