transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2015

Golin a selectat primul Untern

Golin a selectat primul Untern

Golin anuntă câstigătorul primei editii a programului Unternship, Alin Grămescu, un tânăr care va avea astfel sansa de a-si începe o carieră în comunicare într-un mod inedit.

„Din momentul în care am citit despre Unternship, am stiut că o să fac totul ca să câstig (it’s not over until I win). Mi-a plăcut ideea celor de la Golin si am vrut să fiu cel care o ilustrează cel mai bine. La început m-au întrebat De ce tu? Am avut nevoie de 2 biciclete, 4 capre, 9 baloti de fân, 10 litere făcute din lemn si un pepene ca să răspund la această întrebare. Apoi, cumva, au înteles că mie îmi place actiunea, asa că mi-au oferit un brief pentru asta. Am pictat Arcul de Triumf împreună cu 10 bucuresteni, am scris o poezie, o melodie rap si am alergat după wi-fi prin tot orasul. Dar a meritat - am câstigat!” spune Alin Grămescu, Untern@Golin România. 

Alin a fost selectat din peste 50 de tineri care au aplicat în perioada 21 mai - 31 iulie pentru UNTERNSHIP@Golin România. Acesta este primul program de internship care plăteste tinerii să NU vină la birou, ci să acumuleze, în afara acestuia, experiente inedite, cu impact pozitiv asupra traseului lor profesional.„Pe parcursul întregului proces de selectie, Alin a dovedit că are toate calitătile pe care le aveam în minte atunci când am plecat în căutarea Unternului – pasiune, creativitate, ambitie, carismă si determinare. Programul de Unternship îi va oferi lui Alin o oportunitate valoroasă si atipică de a începe o carieră în comunicare”, declară Monica Botez, Managing Partner, Golin România.
Timp de trei luni, în perioada 1 octombrie - 31 decembrie, Alin va avea parte de aventuri de neuitat în cadrul Unternship@Golin România, iar de la 1 ianuarie va deveni membru cu acte al echipei, urmând a fi angajat full-time în cadrul agentiei.

Experientele lui Alin pe parcursul celor trei luni de Unternship vor putea fi urmărite pe pagina https://unternshipulmeu.wordpress.com/ si pe hashtag-ul #RoUnternship. 

Programul Unternship@Golin România este inspirat din viata CEO-ului Golin, Fred Cook, unul dintre cei mai apreciati profesionisti din industria comunicării, dar si unul dintre cei mai atipici CEO din lume, datorită traseului său profesional si experientelor sale de viată inedite.
   
Golin este singura agentie de PR din România care a câstigat, în acelasi an, locul 1 în cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  #1 PR Agency in Romania în topul BizPR Awards 2014 si #1 în preferintele bloggerilor români.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin Romania este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, MobileWorks si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Eeda
Neil from Australia, April 14, 2012 at 6:49 PM Apartments Alin are really high stdraand, we had a large balcony overlooking the lake truly beautiful. There is a private parking which does make a difference. Beach, restaurant, shops can be easily reached by walk. Sure back!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar