transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-07-2014

Human Resources Planning: eMag implementeaza solutia de HR dezvoltata de Romanian Software

Human Resources Planning: eMag implementeaza solutia de HR dezvoltata de Romanian Software

eMag, cel mai mare retailer online din Romania, a implementat solutia Human Resources Planning dezvoltata de Romanian Software pentru automatizarea si integrarea tuturor proceselor de resurse umane din companie.

eMag a facut acest pas in conextul unui demers de eficientizare a proceselor la nivelul intregii companii, din nevoia de a creste performanta, simplificand modul de lucru si crescand nivelul si calitatea comunicarii.

Romanian Software a preluat in cadrul acestui proces toata practica de salarizare si administrare de personal si a pus la dispozitia eMag toate tool-urile platformei Human Resources Planning:

• pontarea salariatilor prin aplicatia Time Management, care va tine evidenta orelor lucrate de fiecare angajat.

• acces al salariatilor la documentele dosarului personal (dosare, orare, salarii) prin Me-Employee Self Service. Prin aceasta aplicatie se pot cere concedii sau alte solicitari catre departamentul de HR.

• aplicatia pentru optimizarea recrutarii care presupunerea strangerea tuturor cv-urilor intr-o baza de date comuna cu multiple posibilitati de filtrare – Recruitment Management.

• lista sesiunilor de traininguri disponibile in companie prin aplicatia Training Management si diferite programe de e-learning.

• Performance Management ce permite evaluarea performanetelor angajatilor.

„Transpunerea practicilor de HR intr-o platforma care sa le integreze, vine cu avantajul de a oferi acces facil la toate informatiile de HR, simplifica fluxurile dintre salariati si departamentul de HR, aspecte care atrag rapiditatea raspunsurilor, eliminarea pasilor redundanti, in concluzie salveaza timp valoros, imbunatatesc comunicarea si cresc eficienta la nivelul intregii companii”, a explicat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.Solutii personalizate pentru nevoi specifice

In procesul de externalizare a practicii de salarizare, s-au auditat toate dosarele de personal, au fost scanate toate documentele din dosarele de personal, indexate si incarcate in platforma. Personalul eMag implicat in activitatea de administrare de personal va avea acces la baza de date a salariatilor intretinuta de Romanian Software si va putea sa acceseze aceste informatii si documente. In tabloul de bord al platformei vor fi disponibile informatii utile, care vor elimina riscul depasirii termenelor legale (contracte pe perioada determinata cu data de final in urmatoarea luna, salariati a caror perioada de proba expira, sesiuni de medicina muncii care trebuie organizate in urmatoarea perioada, etc.).

Pontarea salariatilor se va face prin Time Management, aplicatie pusa la dispozitia unor operatori de pontaj din cadrul companiei, la nivelul careia sunt configurate tipurile de program de lucru si validari specifice, pentru a reduce numarul interventiilor manuale si riscul de eroare. Mai departe, pontajul este transmis catre departamentul de HR, care dupa o validare intermediara, va transmite informatiile catre Romanian Software, in vederea calculului de salarii.

Prin intermediul platformei, toti salariatii companiei eMag vor avea acces, prin spatiul personal Me - Employee Self Service, la documentele scanate din dosarul de personal, informatii salariale, acces la joburile vacante din companie, detalii despre training-urile la care vor participa, sesiunile de evaluare in care sunt implicati. Tot prin spatiul personal, salariatii vor putea lansa cereri de concediu, comunica cu departamentul de HR, lansand cereri pentru adeverinte si alte tipuri de cereri, toate aceste fluxuri fiind insotite de notificari, pentru a informa utilizatorii cu privire la actiuni pe care este necesar sa le intreprinda. Utilizatorii cu rol de manager vor avea acces si la informatiile privind salariatii din subordine, vor putea aproba sau respinge cererile acestora, completa formulare de feedback in cadrul sesiunilor de evaluare, sau propune persoane din echipa pentru anumite sesiuni de training.

Recruitment Management va permite recrutorilor din companie sa pastreze o baza de date de candidati, cu posibilitati de filtrare dupa multiple criterii, inclusiv etichete relevante care se pot atasa candidatilor urmare a inerviurilor la care au participat. Recrutorii vor putea sa creeze proiecte de recrutare, in care se vor defini etapele procesului (contactare candidat si testare psihologica, interviu telefonic, testare, interviu cu managerul, ofertare), pozitiile cautate si numarul de pozitii. In fiecare etapa se pot trimite candidatilor comunicari din sistem pe email, in vederea testarii acestora, testele pot avea o limita de timp si un punctaj minim, candidatii vor raspunde la intrebari online, prin autentificarea in platforma si rezultatele vor fi transferate recrutorilor si stocate in platforma, in profilul fiecarui candidat.

Aplicatia Training Management, administrata de coordonatorul practicii de Learning & Development, va pune la dispozitia salariatilor lista sesiunilor de training disponibile in companie, va organiza sesiuni de training in functie de solicitari specifice venite din partea salariatilor si va oferi programe de e-learning, construite chiar in platforma. In baza tuturor informatiilor gestionate, se pot genera statistici privind numarul de participari, pe domenii de activitate, departamente si costul acestor programe.

Performance Management sustine procesele de evaluare din companie, permite evaluari 360. Evaluarile pot fi construite intr-un mod flexibil, pornind de la setul standard de competente ale eMag, ai carui indicatori comportamentali sunt adaptati pe nivele ierarhice si de la obiectivele generale, la nivel de companie, unitate organizatorica si proiect, din care deriva si la care se adauga obiective specifice, individuale. Prin platforma se deruleaza intregul proces de evaluare, in diferite etape, persoanele implicate primind notificari, fie pentru definirea obiectivelor, completarea formularelor de feedback sau construirea unui plan de dezvoltare personala.

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware pentru resursele umane. In cei 12 ani de experienta de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 400 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata HRP, cu ajutorul careia sunt procesati peste 100.000 salariati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar