transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-04-2014

Ileana Glodeanu, noul partener al firmei de avocatura Wolf Theiss

Ileana Glodeanu, noul partener al firmei de avocatura Wolf Theiss

WOLF THEISS anunta numirea a cinci noi parteneri la nivel regional, printre care se numara Ileana Glodeanu. Ileana Glodeanu (36 ani) este cel mai nou Partener al casei de avocatura Wolf Theiss, numarul Partenerilor in biroul din Bucuresti ajungand astfel la 5. Ileana va coordona un numar de 9 avocati din postura de Co-Head al departamentului de Corporate/M&A in cadrul Wolf Theiss & Asociatii SCA.
 
"In contextul in care in ultimii ani nu s-au incheiat foarte multe dealuri in Romania, promovarea unui avocat de M&A intr-o firma internationala reprezenta un adevarat succes. Sunt mandra de realizarile mele profesionale si personale si imi doresc sa ating si mai multe performante in noua mea calitate" a declarat noul Partener Wolf Theiss.

Ileana s-a alaturat ca avocat Senior echipei de M&A a Wolf Theiss Bucuresti in anul 2005, fiind unul dintre avocatii care si-au adus aportul la fondarea si consolidarea biroului local. In anul 2012 a fost promovata in functia de Counsel.

Ileana este o prezenta activa pe piata de avocatura de business si a fost implicata in unele dintre cele mai mari tranzactii realizate in ultimii ani in Romania. Contributia Ilenei a reusit sa propulseze Wolf Theiss pe primele locuri in randul firmelor de avocatura cu cele mai multe tranzactii in Romania (locul 2 in Top Tranzactii conform Deal Watch in 2012 si 2013).In 2013, Ileana a incheiat peste 10 tranzactii impreuna cu echipa sa, din acestea 3 situandu-se in top zece tranzactii pe criteriu valoric in Romania. Cel mai notabil, Ileana a coordonat echipa care a asistat pe partea de sell-side in cea mai mare tranzactie clasica de M&A din Romania din 2013.

Experienta sa o recomanda ca fiind un expert tranzactional in domenii precum: energie, TMT (telecom, media si tehnologie) si farma. De asemenea, Ileana are o experienta vasta in domeniul dreptului muncii, fiind implicata in transferuri de intreprinderi, restructurari complexe sau negocieri dificile cu sindicate/reprezentantii salariatilor.

Calificarile sale academice includ o licenta in Drept la Universitatea din Bucuresti si doua diplome de studii post-universitare in Drept Privat si Comercial, atat la Universitatea din Bucuresti, cat si la Universitatea din Paris Sorbona. Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2000.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar