transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-11-2015

Ingenius Hub - spatiu dedicat tinerilor antreprenori

Ingenius Hub - spatiu dedicat tinerilor antreprenori

Ingenius Hub este cel mai nou spatiu din Bucuresti pentru tinerii antreprenori si persoanele interesate să înceapă o afacere. Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finantare europeana nerambursabila, derulat de compania de consultanta Loop Operations, în parteneriat cu ASE Bucuresti, CCDL si Arott.

Două spatii de lucru prietenoase si o platformă ingenioasă pentru viitorii antreprenori

Ingenius Hub oferă două spatii în Bucuresti, unul în apropiere de Piata Universitătii, pe Bd. Nicolae Balcescu (între Piata Romana si Universitate), iar celălalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental). Ambele spatii sunt luminoase, calde, prietenoase si au un design cu accente traditionale românesti, integrate într-un stil modern si functional.

De aceste spatii poate beneficia oricine, cu conditia ca timpul petrecut aici să fie dedicat afacerii personale, indiferent dacă business-ul se află în stadiul de idee sau are deja primii clienti.

Totodată, Ingenius Hub oferă si o platformă sustinută de Loop Operations alături de partenerii săi, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea si functionarea unei afaceri, preturile fiind adaptate tinerilor la început de cariera. Pachetul minim pentru accesul în hub începe de la 245 RON/luna pentru 25 de ore de acces si alte beneficii.

Exista de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/luna) sau 100 de ore (960 ron/luna) de acces în hub, plus multe alte facilitati incluse în pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare si aparatura pentru evenimente sau servicii contabilitate.

Ingenius Hub urmăreste să se transforme si să crească alături de cei implicati direct în proiect, fie că este vorba de mentori, finantatori si furnizori sau de tinerii antreprenori care beneficiază de serviciile hub-ului.

Ingenius Hub se diferentiază prin interesul deosebit pentru abordările inovative si curajoase, prin crearea si sprijinirea afacerilor sustenabile, precum si prin consultanta acordată membrilor, în special în ceea ce priveste atragerea de finantari.

Pe lângă mentorat, spatiu dedicat afacerii, pachete de servicii business si sansa de a primi finantare din nenumărate surse, inclusiv fonduri nerambursabile, Ingenius Hub ofera si oportunitatea de a pastra o relatie apropiata cu oameni de afaceri specialisti pe anumite domenii, de la consultanta juridica sau psihologi si pâna la contabili sau specialisti în marketing si branding. În calitate de mentori ai Ingenius Hub, acestia vor asigura consultanta lunara pentru membrii hub-ului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar