transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2014

Interviul, pasul decisiv pentru un nou loc de munca

Interviul, pasul decisiv pentru un nou loc de munca

Atunci cand esti in cautare pentru un nou loc de munca, internetul ofera cele mai bune solutii. Poti cauta oferte de angajari in Bucuresti in 2014 direct pe site-urile de recrutare, acolo unde sunt grupate ofertele din fiecare judet sau oras care te intereseaza. Mai mult, exista oferte destule si pentru angajari in strainatate.

Aplicarea la joburi este simpla, atat timp cat ai realizat un CV asa cum trebuie. Daca ai fost selectat pentru un interviu, atunci acesta va fi pasul decisiv, caci aici se alege persoana care va primi jobul.


Daca in CV poti prezenta unele lucruri in favoarea ta, la interviu totul se vede exact asa cum este - angajatorul iti poate testa de exemplu capacitatea de comunicare si chiar nivelul de cunostinte in anumite domenii sau in limbile straine pe care ai precizat ca le cunosti. De aceea, este extrem de important ca CV-ul sa reflecte bine realitatea, caci daca este descoperita orice neconcordanta, sansele pentru angajare ajung aproape de zero.In cadrul unui interviu, potentialul angajat trebuie sa se prezinte cu o imagine placuta, sa zambeasca fara a exagera, sa fie in acelasi timp serios si decent. Comunicarea trebuie sa fie foarte buna, iar raspunsurile cat mai clare. Se pot solicita informatii despre job, insa fara a monopoliza discutia. Persoanele care vin la interviu deja cu o lista de conditii sunt in general eliminate de pe lista, atat timp cat situatia nu le este cu totul favorabila (cazuri speciale).

Angajatorii nu isi doresc persoane dificile, de aceea ar putea alege o persoana mai slab pregatita decat o persoana cu o pregatire foarte buna, dar care se prezinta cu aroganta. Totul depinde si de job-ul in sine, nicio situatie nu este ca alta. Spre exemplu, interviurile pentru locuri de munca de sofer nu sunt la fel cu cele pentru locuri de munca de sef de departament intr-un spatiu de retail. Potentialul angajat trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa impresioneze, pentru a iesi in evidenta intr-un mod pozitiv.

 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar