transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-10-2015

Job Trends - Cum iti pregatesti cariera in noua lume digitala - eveniment dedicat studentilor, pe 31 octombrie 2015, in Bucuresti

Job Trends - Cum iti pregatesti cariera in noua lume digitala - eveniment dedicat studentilor, pe 31 octombrie 2015, in Bucuresti

Studentii din Bucuresti sunt asteptati pe 31 octombrie la JOB TRENDS - Cum iti pregatesti cariera in noua lume digitala. Evenimentul este dedicat studentilor si proaspetilor absolventi de la toate specializarile, care vor sa se remarce din multimea celor care termina facultatea odata cu ei.

Succesul in cariera depinde atat de bazele puse in scoala cat si in afara ei. De aceea, obtinerea de avantaje competitive concretizate in experienta aplicata, imagine profesionala inteligent construita si relatii cultivate din timp reprezinta calea catre un job si o cariera implinita.

La eveniment participa reprezentanti ai Microsoft, Ernst & Young, agentia de recrutare Manpower,  renumiti consilieri in cariera si traineri. Ei vor discuta interactiv cu participantii despre modalitatile prin care se poate obtine experienta si acces la primul loc de munca, cum se construieste brandingul personal si reteaua de cunostinte, despre cum s-a ajuns ca retelele sociale sa reprezinte atat oportunitati, cat si amenintari in procesele de recrutare ale angajatorilor.

Participantii vor afla ce doresc angajatorii si cum ''arata'' candidatul potrivit, cum ii ajuta noile tehnologii sa isi faca remarcat CV-ul, dar si cum soft skills au ajuns un ''must have'' la angajare.

Si pentru ca avem in tara foarte multi angajatori straini de top la care multi studenti aspira sa se angajeze in timpul sau dupa terminarea studiilor, va fi prezentata si o paralela intre culturi din punct de vedere al practicilor de intervievare, de aplicare si de integrare la locul de munca. Participantii vor afla cum sa isi pregateasca o aplicatie si cum sa se comporte in timpul interviului astfel incat sa se poata diferentia de restul sutelor de candidati pentru un job.Raspunsuri la intrebarile cheie adresate de angajator - aparent nesemnificative, dar de o importanta covarsitoare vor fi aflate in cadrul unui workshop intensiv de 3 ore despre ''Fata nevazuta a interviul de selectie''. Participantii vor intelege cum pot sustine in mod eficient un interviu de angajare, aplicand in studii de caz concrete si in jocuri de rol. Vor fi abordate aspecte mai putin stiute legate de pregatirea, participarea, intrebarile, raspunsurile, status-urile, negocierea, contractul psihologic si multe altele, aparent neinsemnate, dar deosebit de importante pentru un interviu eficient si o colaborare motivanta si performanta. Pe intreaga durata a acestuia, participantii vor aplica pragmatic, motivant, concret, cu efecte si feedback imediat.

Studentii participanti la eveniment vor beneficia de know-how-ul unor specialisti de top in recrutare si consiliere in cariera, vor castiga premii oferite de parteneri, precum si reduceri importante la carti de specialitate si workshop-uri viitoare.

Evenimentul este organizat de Agentia de PR Concord Communication, cu sprijinul: Microsoft, Ernst & Young, Manpower, Edusa, Qzine, Editura ALL, Universitatea Romano-Americana si al asociatiilor studentesti: AIESEC, PRIME Romania, LSAC, ELSA, Cognosis, AEGEE, BMDSZ, ASLS.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar