transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-10-2014

Joburi de programator la eMAG - compania cauta 40 de programatori pentru noul centru de dezvoltare din Iasi

Joburi de programator la eMAG - compania cauta 40 de programatori pentru noul centru de dezvoltare din Iasi

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, deschide în luna noiembrie un centru de programare în Iasi si va recruta, în primul an de activitate, 40 de programatori.

„Acest al doilea centru de programare deschis în tară vine, după cel din Craiova, ca o consecintă firească a dezvoltării organice din ultimii ani. Hub-ul din Iasi va debuta peste câteva zile cu o echipă de patru programatori si îsi va desfăsura activitatea într-un sediu central de 400 de metri pătrati”, declară Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie eMAG.

eMAG va recruta în Iasi specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time. „Vor urma si alte centre locale de programare si ne propunem să stabilim si parteneriate cu universitătile din Bucuresti si din tară”, spune Tudor Manea.

În centrul din Craiova, deschis în 2013, lucrează 21 de angajati pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurări, Resigilate, Carduri cadou si alte servicii client. eMAG a depăsit anul acesta pragul de 1.000 de angajati, iar recrutările vor continua, atât în Bucuresti, dar si în Iasi.

eMAG este cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din România.

În ultimii 13 ani, eMAG s-a plasat în pozitia de lider constant al pietei, ca urmare a orientării sale permanente ca˘tre client, manifestată prin servicii care creează noi standarde în piată, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garantia Plus si Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferentiate pe categorii de angajati, precum si cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentati în business-ul international.

Echipa eMAG este formată din aproximativ 1.000 de angajati, iar angajările continuă. eMAG are programate, pentru anul în curs, investitii în valoare de 1 milion de euro în dezvoltarea si consolidarea echipei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar