transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-06-2015

KFC lanseaza programul de training remunerat Graduate Training, pentru absolventii de facultate

KFC lanseaza programul de training remunerat Graduate Training, pentru absolventii de facultate

KFC lansează programul de training gratuit si remunerat Graduate Training, care se adresează tuturor absolventilor de studii superioare cu vârsta minimă de 22 de ani. Programul de pregătire intensivă se va desfăsura pe parcursul a 18 luni, perioadă în care tinerii selectati vor parcurge metode rapide de formare si dezvoltare, care le vor oferi posibilitatea de a obtine experientă în operatiunile restaurantului, vor învăta cum să conducă o echipă si îsi vor dezvolta cunostintele de management.

La finalizarea programului de training, tinerii vor avea sansa de a conduce un restaurant din pozitia de General Manager, într-una dintre locatiile KFC din Bucuresti.

„Credem în tineri, în energia si spiritul lor ambitios de a schimba si de a avansa cât mai repede la nivel profesional. De aceea, anul trecut am lansat un program de intenshipuri pentru studenti, iar acum Graduate Training. stim că absolventilor de studii superioare le este uneori dificil să-si găsească un loc de muncă după finalizarea facultătii si de aceea ne-am gândit să le lansăm provocarea unui training gratuit si remunerat, la finalul căruia pot ajunge să conducă unul dintre restaurantele KFC. Ne dorim ca ei să aibă parte de experiente frumoase si de oportunităti pentru a putea  învăta cât mai multe alături de unul dintre cele mai mari branduri din lume”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut România.

În prima etapă a programului, participantii vor afla toate detaliile legate de produsele KFC, echipa din restaurant si responsabilitatile postului, pentru a întelege cât mai bine activitatea si atributiile pozitiei de Restaurant General Manager. Ulterior, ei vor aplica notiunile învătate în perioada de training, de la cultura KFC la siguranta alimentelor, de la procedurile de securitate până la programul Customer Mania.„M-am angajat în aprilie 2003 la KFC România în functia de casier, când m-am hotărât să-mi iau viata în propriile mâini. La început, ideea de angajare a fost pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a avea un venit cinstit si rapid în timpul facultătii, însă ulterior am fost captată, fără să-mi dau seama, de plăcerea de a lucra într-o echipă mare, tânără, alături de care descopeream zilnic lucruri noi, interesante, care mai târziu au contribuit la formarea mea profesională si personală. Functia de casier a fost înlocuită rând pe rând, cu alte trepte ierarhice: Supervisor, Assistant Manager, Manager. Ulterior au luat nastere si cele mai mari obiective personale, care m-au condus la următoarea treaptă de General Restaurant Manager, pozitie pe care o ocup din anul 2008”, spune Diana Costache, Restaurant General Manager KFC Băneasa Mall.

Mai multe informatii despre program si responsabilitătile postului de Restaurant General Manager sunt disponibile pe http://www.kfc.ro/graduate.

Aplicatiile se pot trimite online pe http://www.kfc.ro/cariere/ sau la adresa de mail cv @ kfc.ro în perioada 22 iunie – 10 iulie 2015, iar procesul de selectie se va desfăsura pe parcursul lunii iulie, în mai multe etape: interviu telefonic, interviu de grup si individual. Programul de training începe la 1 septembrie 2015.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yerson
Me dull. You smart. That\'s just what I needde.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar