transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2014

Lidl - pachet de servicii medicale oferit angajatilor din Romania

Lidl - pachet de servicii medicale oferit angajatilor din Romania

Lidl setează noi standarde de muncă pentru angajatii săi oferind din luna aprilie un pachet privat de servicii medicale în cadrul celor mai bune 470 de clinici din tară. Astfel, angajatii Lidl vor avea acces la peste 650 de tipuri de servicii ultramoderne de investigatii, tratamente medicale si consultatii de specialitate.

Prin intermediul acestei initiative, Lidl vine în sprijinul angajatilor, facilitându-le acestora accesul la îngrijire medicală privată si variată, de o calitate ireprosabilă, astfel încât ei să poată avea grijă asa cum se cuvine de starea lor de sănătate.

Acest pachet de servicii a fost conceput special pentru toti cei peste 3800 de angajati Lidl, ca un beneficiu suplimentar adăugat eforturilor depuse de companie în crearea unui mediu plăcut de muncă si denotă grija pe care Lidl o are pentru angajatii săi. Profitând de acest pachet, acestia vor avea acces la cele mai bune clinici si spitale din tară si, în consecintă, la o gamă mai largă de servicii.

Printre avantajele oferite angajatilor se numără accesul rapid la un număr de 470 de clinici, spitale si laboratoare private ce oferă peste 650 de servicii de specialitate ce includ consultatii, analize sau investigatii. Fie că este vorba de tratamente în ambulatoriu sau chiar de monitorizarea sarcinii, angajatilor Lidl le este pusă la dispozitie îngrijirea necesară atunci când ei au nevoie de ea.

Toate aceste servicii medicale sunt gratuite, iar programările pentru specializări medicale se pot efectua într-un timp extrem de scurt, datorită numărului mare de clinici si spitale disponibile pentru orice nevoie a angajatilor Lidl. Acestia se pot programa pentru consultatii sau alte investigatii prin intermediul unui serviciu de call center dedicat, unic în România si apelabil 24 de ore din 24.„Angajatii sunt foarte importanti pentru Lidl si, de aceea, la fel de importantă este si sănătatea lor. Îi încurajăm să apeleze cu încredere la serviciile medicale pe care le au acum la dispozitie gratuit si să aibă grijă de sănătatea lor,” a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar