transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2015

Lidl Romania investeste 5 milioane de Euro in dezvoltarea sefilor de magazine

Lidl Romania investeste 5 milioane de Euro in dezvoltarea sefilor de magazine

Lidl România a demarat proiectul national ”Viitorul sef de Magazin” printr-un eveniment sustinut în Poiana Brasov, având ca invitati un număr de peste 300 de angajati. Lidl investeste în oameni, iar obiectivul companiei este acela de a perfectiona fiecare sef de magazin din cele 185 de unităti din întreaga tară si de a le oferi acestora posibilitatea de a-si îmbunătăti competentele  manageriale si de leadership.

Focusul dezvoltării are la bază cele 5 categorii de competente definite pentru noul profil al Managerului de Magazin: profesionale, antreprenoriale, personale, de  conducere si sociale.

”Criteriile de performantă pe care mizează Lidl în activitatea sa au devenit tot mai numeroase în ultimii ani: asteptări mai mari din partea clientilor, sortimente de produse din ce în ce mai diversificate, tranzactii zilnice complexe derulate într-un ritm tot mai alert. Toate acestea pun  echipele de angajati din magazine în fata unor provocări aflate în continuă schimbare. Astfel, si cerintele ce vizează managementul fiecărui magazin Lidl cresc, iar sefii de magazine împreună cu angajatii fiecărui magazin au un rol cheie în tot acest proces” declară Frank Wagner, Director National de Vânzări, Membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

În acest context, Lidl desfăsoară un amplu si intens program de calificare, perfectionare si dezvoltare profesională, unic în România, dedicat în exclusivitate acestei grupe de angajati pentru care am pregătit un număr mare de măsuri de dezvoltare adaptate la nivel individual in baza unor evaluări personalizate si a unui plan de dezvoltare unic pentru fiecare.

Aceasta initiativă, în ansamblul ei, reprezintă o strategie revolutionară pe piata din România si totodată un element inovator pentru dezvoltarea strategică a resurselor umane din prima linie a business-ului, respectiv din zona de interactiune directă cu clientii. Proiectul are menirea de a accentua si mai mult diferentierea companiei Lidl ca angajator de top.Lidl îsi propune să perfectioneze fiecare dintre cei 185 de sefi de magazine din toată tara, la care se adaugă permanent sefii de magazine în scolarizare pentru viitoarele unităti. Totodată, compania lucrează la lărgirea acestui instrument de dezvoltare si pentru alte categorii de personal din organigrama magazinelor.

”Pentru că Lidl crede în oameni si în potentialul lor, în performantă si în viitor, efortul companiei se doreste a fi unul pe măsură. Suma de 5 milioane de euro investită în acest program este considerată a fi doar un început pe lungul drum  al excelentei manageriale pe care îl vor parcurge angajatii nostri”, declară Maksymilian Braniecki, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl România.

În semn de apreciere pentru implicarea si activitatea sefilor de magazine, proiectul vine la pachet cu beneficii atractive si măsuri pe mai multe directii: evenimente de scolarizare si dezvoltare profesională în valoare de aproximativ 2 milioane de euro; pachet de dotări si beneficii suplimentare incluzând autoturism de serviciu (Skoda Rapid) si cheltuieli auto în valoare de  3 milioane de euro.

”Odată cu perfectionarea si calificarea sefilor de magazine, acestia vor face fată cu atât mai mult noutătilor si provocărilor din domeniul comertului, vor fi mai eficienti si vor oferi clientilor nostri o experientă mai plăcută la cumpărături. Compania noastră sustine în mod ferm principiul conform căruia o eficientizare a activitătii profesionale aduce cu sine un echilibru mai bun ”work – life”, care la rândul sau are din nou influentă pozitivă asupra performantei profesionale si se transformă într-o spirală a satisfactiei”, spune Antoniu Radu, Director National Administrativ, Membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Demararea unui program de perfectionare adaptat profilului individual
Pentru a putea oferi fiecărui sef de magazin posibilitatea  de a face saltul către noul nivel si pentru a-l ajuta să-si îmbunătătească competentele de conducere si manageriale necesare în acest sens, este nevoie de un proces optim si bine structurat.


Astfel, toti sefii de magazine vor parcurge un stagiu de dezvoltare ce a debutat cu evaluarea anuală si urmează a fi individualizat printr-o verificare pe parcursul căreia profilul individual va fi analizat cât mai exact si mai complex cu putintă. Pe baza acestei analize, va fi dezvoltat si implementat, pentru fiecare sef de magazin, un program de perfectionare si dezvoltare adaptat nevoilor sale de-a lungul a 12 luni consecutive.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar