transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2015

Locuri de munca la KFC si Pizza Hut - joburi disponibile la targurile de recrutare

Locuri de munca la KFC si Pizza Hut - joburi disponibile la targurile de recrutare

În această toamnă, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orase ale tării: Târgul de Cariere si Angajatori de Top. Reprezentantii celor două companii vor participa la târguri pentru a promova posturile vacante curente, însă si posturi noi ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015.

Prin participarea la aceste târguri, cele două companii îsi consolidează comunicarea la nivel de brand de angajator, reusind să ofere mai multe detalii potentialilor candidati despre perspectiva unei cariere la KFC sau Pizza Hut. Sunt anuntate atât posturi de Manager Trainee, ce se adresează proaspetilor absolventi care îsi doresc o pozitie de conducere, cât si posturi pentru completarea echipelor din restaurant, si anume: ospătar, bucătar, casier. Prin intermediul celor două târguri de recrutare amintite, KFC si Pizza Hut ajung în orase ca: Brasov, Timisoara, Cluj, Bucuresti, Sibiu, Oradea si Târgu Mures.

„Dorim să ne numărăm printre cei mai doriti angajatori pentru tinerii din România. Avem în restaurantele noastre multe exemple de tineri care au fost alături de noi si care si-au construit o carieră atât la KFC, cât si la Pizza Hut. Reteaua noastră este în continuă extindere si astfel sansele pentru angajati sunt variate”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut România. „Oferim tinerilor posibilitatea de a se dezvolta profesional încă din anii de studentie, fără a avea nevoie de o experientă de lucru anterioară.

Printre beneficiile unui job la noi, se numără programul de lucru flexibil si posibilitatea de a lucra alături de o echipă tânără, într-un mediu plăcut”, a adăugat Mark. 

Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din România, în cadrul căruia cei interesati pot aplica pentru joburi din domenii variate. Târgul beneficiază de două editii, una în Timisoara si una în Bucuresti, având, de asemenea, si o editie virtuală.

Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere este azi cea mai mare retea de evenimente de carieră din România si Republica Moldova. Acesta reuneste companii ce îsi doresc să recruteze personal în domenii diverse, de la auto&automotive, la consultantă, industria alimentară, IT&Software, servicii, productie&tehnică, recrutare sau retail.

În România, lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network si numără 56 de restaurante atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova.
Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine nouă restaurante în Bucuresti, două în Cluj si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Oradea. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut România. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 13.600 de restaurante în 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Nunk
Daisy> 唔知blogspot因咩一直出error唔比我出你個comment 我在此再post:Daisy: Thanks Meling Lam for sharing your exreipence. So did you just call an ordinary taxi from the street? If so, how close to the expo site entrance did the taxi drop you off? How far you needed to walk to the entrance after the taxi? Sorry for asking specific questions as I will bring my 2 small kids there, therefore I really prefer taking taxi to the nearest entrance but am afraid that we need to walk very long since heard that expo taxi may not be easy to call one.thanks again. Daisy> as I remember they got a number to call those taxi, refer to news: \"上海當局已設立一個的士調度平台 世博會期間遊客只需撥打 96822 叫車服務熱線 便可預約世博的士 舒舒服服出入世博會的管控區 \" And if you ever worry about getting a taxi, you can take an ordinary taxi and go to 馬當路地鐵站 (or of coz you can go to that station by subway too), go to take the 世博地鐵專車 then you can get off the 世博地鐵專車 at the 3rd station, then you will find yourself in the middle of the park, near European plaza.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar