transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2014

Locuri de munca la Orange - o noua platforma online de joburi in cadrul Orange Romania

Locuri de munca la Orange - o noua platforma online de joburi in cadrul Orange Romania

Candidatii interesati de posturile disponibile din cadrul companiei Orange România au acum la îndemână o platformă nouă ce poate fi accesată la orange.ro/jobs/ .Platforma oferă informatii în timp real despre joburile pentru care se fac angajări si o sectiune dedicată în care îsi pot actualiza CV-ul printr-un upload în formatul pe care îl au la îndemână sau direct de pe profilul LinkedIn. De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi în urma cărora vor fi trimise notificări automate atunci când acestea au devenit disponibile sau înainte ca termenul limită de aplicare să expire.

În plus, candidatii vor putea afla in timp real fiecare etapă în care se află, având parte de transparentă si rapiditate de-a lungul procesului de recrutare. Pentru a avea acces în contul personal, candidatii vor folosi userul si parola contului Orange.

Cei care sunt la debutul carierei vor găsi pe site sfaturi utile despre dezvoltarea profesională sau pot răspunde la întrebările testului de personalitate, prin care îsi vor putea da seama cum li se potrivesc valorile si cultura organizatională Orange.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile generatii care folosesc din ce în ce mai mult internetul pentru a-si găsi un job. În plus, întreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine în sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestionează peste 150.000 de CV-uri si se întâlnesc cu peste 7500 de candidati anual.

” a declarat Viorel Nedelcu, Resourcing Manager, Orange România.

În 2014, Orange România a primit pentru a doua oară certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicatii din România ce obtine această certificare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tuyoshi
Pai e logic, legitim si moral ce se perecte! Undeva, acolo sus, cineva vegheaza. Istoria se repeta, iar oligofrenii, chiar cu doctorat sub conducerea lui Jacques Le Goff, care nu pricep nimic din istorie, ajung, fireste, sa plateasca. Nu-l pling pe ticalos, este un jeg moral de prima mina, merita sa fie dat afara cu un sut in cur, chiar daca aceia care-l flituiesc azi nu sint cu nimic mai presus de el.E bine ca aripa "intelectuala" a nazistilor portocalii se cutremura si ea.Dar atentie la posibila miscare a lui basescu: nu cumva chiar el a generat aceste tulburari in PDl, aceste dezertari in masa, aceasta transhumanta politica, pentru a reintegra dupa alegerile cistigate de USL pe "rebeli", astfel incit sa-si pastreze imunitatea si sa blocheze dosarele penale?De vazut, animalul-sef e suficient de pervers ca sa faca asa ceva.Deci, foarte bine, Predo, cum e sa fii basist si sa ti-o traga "ai tai"? Doare? Doare rau? Daca da, e bine! Eu zic ca e bine!PS Nu uitati de ticalosia altui "intelectual" pdlist, Radu Alexandru, care ramine si senator o luna, si membru CNA. Superb, vorba lui Badea!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar