transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2014

Marele premiu al concursului EA Code Wars, destinat programatorilor de jocuri, a fost castigat de doi romani

Marele premiu al concursului EA Code Wars, destinat programatorilor de jocuri, a fost castigat de doi romani

Stefan Dincă (26 de ani)  si Sorin Rizea (25 de ani) sunt câstigătorii concursului EA Code Wars, organizat de Electronic Arts, una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri din lume. În luna februarie cei doi au participat, alături de peste 200 de alti pasionati de jocuri, la hackathon-ul de o zi, desfăsurat concomitent în 4 locatii ale Electronic Arts, mai precis în Vancouver, Stockholm, Redwood City, California si Bucuresti.

Timp de 12 ore, echipe formate din doi până la cinci programatori au gândit si dezvoltat aplicatii pornind de la cerintele concursului. Aplicatiile câstigătoare au fost punctate în functie de originalitate, functionalitate si aspectul de prezentare.

Echipa Bad Donkey Games, reprezentată de cei doi români, a dezvoltat aplicatia UFOs again, un joc realizat în flash pe un framework numit Starling 2D. Diferenta a fost facută de mecanica de joc distractivă, design-ul grafic atragător, dar si doza de umor ce conferă personalitate jocului.

“Initial ne-am înscris gândindu-ne că e o bună oportunitate să participam la un concurs organizat de Electronic Arts, dar si să ne distram jucându-ne. La ora 10.00 am primit cerintele de la organizatori, am facut un mic brainstorming si apoi ne-am apucat de treabă. Jocul are ca temă salvarea planetei de la invazia extraterestră, cu ajutorul unei raze laser care se formează atunci când două degete ating ecranul”, au declarat cei doi.Premiul cel mare obtinut de cei doi constă într-o vizită la unul dintre studiourile Electronic Arts din lume.  

După succesul obtinut la concurs cei doi plănuiesc să dezvolte aplicatia pe mai multe nivele. Ea va fi disponibilă pe Google Play si App Store. În prezent, îsi doresc să continue să creeze jocuri, iar în acest sens au lansat Black Bear Studios, un studio indie care îsi propune să lanseze jocuri distractive si de calitate, într-o piată care, în prezent, este dominată de jocuri care pun pe primul loc câstigul financiar si abia pe locul doi experienta utilizatorului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar