transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2015

Mediul office, nu doar spatiu de lucru, ci si de relaxare

Mediul office, nu doar spatiu de lucru, ci si de relaxare

Dupa ce a evoluat de la spatii private de lucru pentru angajati, la spatii colective, deschise, mediul office a intalnit, mai nou, un trend oarecum opus, daca ne referim la bugetele alocate: realizarea de spatii de entertainment si relaxare. Mai exact, spatiile comune de lucru au generat economii substantiale pentru companii (mai multi angajati intr-un spatiu mai mic), dar au determinat si unele probleme de productivitate, semnalate in diverse studii de specialitate. In ultimii ani, firmele au devenit tot mai preocupate de confortul (inclusiv psihic) al angajatilor, asa ca - de voie, dar mai ales de nevoie - au alocat bugete speciale pentru acestia.

Un angajat stresat, obosit, bolnav, nu este deloc de dorit intr-o companie. Fie va lucra ineficient, fie va intra in concediu medical. Sau, la fel de rau poate, va parasi compania, generand costuri noi de recrutare si instruire de personal. In schimb, angajatii "rasfatati" se simt respectati si valorosi pentru companie, deci au mai multa putere de munca, mai mult entuziasm, mai multa determinare pentru a atinge si depasi targeturile personale. In spatiile comune de relaxare sau la evenimentele special organizate de companie, acestia pot socializa si pot genera legaturi mai solide in echipa.

Nu se poate merge nici la extrema, caci unele situatii in care angajatilor li se permitea somnul la birou au aratat ca o astfel de metoda nu este totusi eficienta - angajatii se deconecteaza mult prea tare de munca si pierd timp pretios cu reacomodarea.

Intr-o perioada in care timpul inseamna totul, companiile trebuie sa cantareasca foarte bine toate optiunile pe care le au, sa faca studii interne si sa gaseasca cele mai bune cai de a implementa un program in beneficiul comun - si angajatii, si compania sa iasa in castig.

Pauzele sunt permise intr-o oarecare libertate in tot mai multe companii mari. Unii angajati practica un sport sau merg la spa / masaj, altii prefera o plimbare, un scurt film sau niste jocuri masini pc ori pe dispozitive mobile. Evident, activitatile care implica miscare sunt cele recomandate, in dauna celor sedentare (mai ales in cazul angajatilor a caror munca presupune stat la birou).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar