transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2015

Mondelez Romania are un nou Director General - Ivaylo Naydenov

Mondelez Romania are un nou Director General -  Ivaylo Naydenov

Mondelez România a anuntat numirea unui nou Director General. Începând din luna martie 2015, Ivaylo (Ivo) Naydenov a fost numit în functia de Director General pentru Mondelez România, Bulgaria si pietele din Estul Adriaticii. Ivo îi urmează lui Gerard Chandran, care a decis să părăsească compania.

Ivo s-a alăturat companiei Mondelez Bulgaria în 2004. Pe parcursul carierei sale în cadrul companiei, Ivo a detinut mai multe functii cu atributii importante în calitate de Director de Vânzări si Marketing în Bulgaria. În timpul mandatului său, Ivo a introdus o nouă politică comercială de succes si a consolidat sistemul de distributie. Astfel, a reusit să acumuleze experientă în mai multe domenii de activitate.

La începutul anului 2013, a preluat functia de Director General Mondelez Bulgaria având atributii sporite, si a reusit să dezvolte compania cu succes la nivelul tării, alături de echipa sa, axându-se pe consolidarea organizatiei locale si pe stimularea dezvoltării afacerii, a mărcilor importante, Milka si Jacobs.

Înainte de a se alătura companiei Mondelez, Ivaylo Naydenov a lucrat pentru companiile Wrigley si Strauss.Mondelez International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) este lider mondial în industria snack-urilor, cu venituri de 34 de miliarde de dolari în 2014. Creând momente delicioase de bucurie în 165 de tări, Mondelez International este lider mondial în segmentele de biscuiti, ciocolată, gumă de mestecat, bomboane, cafea si băuturi instant, detinând branduri de top precum biscuitii Oreo, LU si Nabisco; ciocolata Cadbury, Cadbury Dairy Milk si Milka; guma de mestecat Trident; cafeaua Jacobs si băutura instant Tang. Mondelez International este cotat la indicii mondiali Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 si Dow Jones Sustainability Index.

Mărcile din portofoliul companiei Mondelez International comercializate în România sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, OREO , Tuc, Belvita, TASSIMO.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar