transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-06-2014

Olga Melihov - noul Business Development Manager pentru Romania al BNP Paribas Real Estate

Olga Melihov - noul Business Development Manager pentru Romania al BNP Paribas Real Estate

Olga Melihov a fost numită Business Development Manager al BNP Paribas Real Estate pentru România, având ca misiune dezvoltarea companiei pe piata din România si implementarea strategiei de crestere a acesteia.

Olga Melihov are peste 10 ani de experientă pe piata imobiliară comercială. Înainte de a se alătura BNP Paribas Real Estate, a lucrat pentru Mayland Real Estate în Polonia si România, fiind responsabilă de activitătile de dezvoltare, marketing si comunicare. Olga a lucrat de asemenea pentru SERACOM INTERNATIONAL GROUP, având sarcina de a înfiinta sucursala SERACOM INTERNATIONAL în Rusia si de a asigura managementul si controlul tuturor activitătilor sucursalei.
     
Olga Melihov a absolvit Universitatea de Stat din Bucuresti. În plus, este absolventă a programului post-universitar Real Estate Professional Executive Programme organizat de Facultatea de Economie si Management Solvay Bruxelles si Consiliul Polonez al Centrelor Comerciale. Olga vorbeste română (nativ), engleză, rusă si franceză.

Crearea unei sucursale puternice a BNP Paribas Real Estate în România, conectată si integrată în reteaua noastră din Europa Centrală si de Est reprezintă unul dintre punctele cheie ale strategiei BNP Paribas Real Estate în această regiune a Europei – a declarat Patrick Delcol, CEO BNP Paribas Real Estate pentru Regiunea Europei Centrale si de Est. Olga are o vastă experientă dobândită în cadrul unei puternice companii de dezvoltare imobiliară în segmentul de retail dar si în alte companii din industria imobiliară din această regiune.

Am încredere că pasiunea sa, dar si cunostintele si întelegerea aprofundată a nevoilor clientilor nostri vor fi benefice pentru dezvoltarea si adaptarea activitătii BNP Paribas Real Estate din România. Avem o pozitie de top în numeroase specializări si linii de activitate pe pietele din Europa Occidentală, iar acum suntem hotărâti să le oferim clientilor nostri din portofoliu acelasi nivel de calitate si în această parte a Europei – declară Patrick Delcol.       

BNP Paribas Real Estate, unul dintre cei mai importanti furnizori internationali din domeniul imobiliar, le oferă clientilor săi o gamă cuprinzătoare de servicii care acoperă întregul ciclu de viată al proprietătilor imobiliare: dezvoltarea proprietătii, tranzactie, consultantă, evaluare, managementul proprietătii si managementul investitiilor.

BNP Paribas Real Estate are o expertiză locală la nivel mondial, fiind prezent în 38 de tări, cu aproximativ 180 de birouri si 3.700 de angajati (17 detinute în totalitate si 21 operate în reteaua aliantei din care face parte, care reprezintă peste 3.000 de angajati). BNP Paribas Real Estate este o filială a BNP Paribas.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
NmaBR7 wow, awesome post.Thanks Again. Awesome.
cheap backlinks
EaO4oN Wow, great article.Really thank you! Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar