transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2014

Primavara buna se cunoaste dupa BuzzCampul la care ai participat (P)

Primavara buna se cunoaste dupa BuzzCampul la care ai participat (P)

Pentru cei care cred că nu mai avem modele demne de urmat în România, pentru toti cei care sunt sceptici cu privire la tânăra generatie, le spunem: căutati si credeti mai mult! O spunem noi, echipa Inspire Group si o spun în cor cei peste 1900 de studenti, speakeri, traneri si reprezentanti ai celor mai mari companii, prezenti la evenimentul BuzzCamp, în Bucuresti, Timisoara si Cluj, în perioada 31 Martie – 10 Aprilie. Cu acest gând ne pregătim pentru următoarele evenimente: Constanta (Hotel Ibis, 6 mai), Sibiu (Hotel Continental Forum, 8 mai) si Bacău (20 mai, Hotel Dumbrava).

Cum a preferat generatia BuzzCamp 2014 să îsi ia portia de modele de viată? Dimineata la prima oră, cu cafea sau ceai. Timp de 5 zile consecutive, sala arhiplină a Hotelului Marshal Gardan din Bucuresti a fost gazda unor discursuri inspirationale si motivationale din partea unor oameni de renume în domeniile lor de activitate: Cornel Ilie, Virgil Iantu, Radu Iacoban, Bogdan Cristescu, Maria Buză, Ioana Mucenic, Sabina Brânduse, Dan Chisu, Radu Gabriel, Dana Petcu, Mihai Gongu, Octavian Belu, Per Markussen, Cori Gramescu, Raluca Babaligea, George Ivascu, Grigore Lese, Radu Robu si Adrian Hoarcă.

Conferinta a continuat în Timisoara pe 8 Aprilie si în Cluj pe 10 Aprilie cu speakeri precum: Anca Suditu, Marius Simion, Nicu Zegheanu,  Ovidiu Oltean, Simona Baciu si Victor Gavronschi.

Ce am aflat? Dacă ar fi să detaliem toată euforia de idei, probabil am scoate un best seller. Ca să spicuim un pic, am învătat, printre altele, că : succesul presupune determinare, constantă si multă muncă (multumim Cori Gramescu), că viata trebuie trăită în prezent (multumim Per Markussen) si că, pentru a te cunoaste, uneori trebuie mai întâi să te risipesti, să te risipesti în muncă si apoi să te regăsesti (multumim Grigore Lese). 

Ce am învătat să facem? După-amiezile si pauzele în Bucuresti au fost rezervate workshopurilor de orientare în carieră si fotoliilor de consiliere găzduite de companii precum P&G, eJobs, PwC, Orange, SIVECO, Raiffeisen, Grawe, Your Way, Dynamic Human Resources, Mercedes-Benz, Telus, Genpact, Accenture, Decathlon, HR Express. În Timisoara si Cluj ne-au fost alaturi Accenture, cu noul sediu deschis în Timisoara, Price Waterhouse Coopers, Tenaris, BeeNear si Genpact.Studentii au învătat despre competente si abilităti cheie la angajare, despre cum ne putem pregăti pasii pentru o carieră de succes si cum să ne dezvoltăm dincolo de muncă si obligatiile zilnice.  

Recapitulare. Discursuri care îti furnică pielea, workshopuri practice, spatii informale de interactiune cu companiile, zâmbete ... multe zâmbete până la urechi si o companie de milioane! Pentru persoanele care preferă imaginile, vă invităm să răsfoiti albumele noastre foto: BuzzCamp. 

si nu uitati. Caravana BuzzCamp de abia s-a pus în miscare. Ne vedem cu forte proaspete în Constanta, Sibiu si Bacău.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
rWgHpj Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Really thank you! Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar