transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2015

Programul de internship Network your knowledge @ Ixia - experienta completa a unui job in programare

Programul de internship Network your knowledge @ Ixia - experienta completa a unui job in programare

Ajuns la cea de-a sasea editie, programul de internship Network your knowledge @ Ixia este dedicat studentilor pasionati de programare, securitate si dezvoltare software care îsi doresc experienta completă a unui job într-o companie dinamică, cu o prezentă puternică în piata de IT. Internshipurile vor fi remunerate si se vor desfăsura pe durata a 3 luni, începând din luna iunie si până în septembrie.

Ixia dezvoltă solutii de măsurare a performantei aplicatiilor si de securitate care validează, securizează si optimizează retelele fizice si virtuale ale unora dintre cele mai mari si importante companii din lume, iar programul de internship Network your knowledge @ Ixia este unul dintre proiectele de bază prin care compania caută să descopere tineri talentati.

Candidatii interesati de program sunt selectati pe baza CV-urilor si a unor interviuri si teste cu manageri Ixia. Studentii admisi în program vor beneficia de experienta completă a unui job în programare, de la procesul de recrutare si onboarding la traininguri specializate si evaluări. Acestia vor avea acces la cele mai noi tehnologii si echipamente si pot contribui la proiecte de Linux kernel, virtualizare, wireless, securitate sau analiză de business. Mai mult decât atât, pe toată perioada internship-ului, ei au la dispozitie o serie de beneficii, cum ar fi participarea la evenimentele companiei sau acces la servicii medicale private.

„Ne dorim ca internshipul la Ixia să fie pentru studenti atât o provocare profesională, cât si una socială, creativă, care să-i încurajeze să gândească si să ia decizii în mod independent”, spune Teodor Ceausu, Country Manager Ixia România. „Din 2011, când am pornit acest program, si până acum, am avut aproape 2000 de candidati din care am ales peste 120 de interni.

Lucrăm îndeaproape si foarte bine cu mediul academic si cu asociatiile de studenti de profil tehnic, pentru că scopul nostru este să ajutăm tinerii să-si dezvolte abilitătile profesionale si să înteleagă adevăratele cerinte ale unui loc de muncă de pe piata actuală de IT&C.”

Studentii din facultătile cu profil tehnic interesati de aceste internship-uri se pot înscrie la adresa ixro-career@ixiacom.com până la data de 27 martie 2015. De asemenea, pentru a afla mai multe despre companie si program, acestia se pot întâlni, în Bucuresti, cu inginerii Ixia la Ixia Day, eveniment care se va desfăsura atât în Facultatea de Electronică, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (19 martie 2015, ora 14.00, sala A101), cât si Facultatea de Automatică si Calculatoare (26 martie 2015, ora 14.00, sala EC004).

Ixia (NASDAQ: XXIA) dezvoltă solutii care măsoară performanta aplicatiilor si de securitate care validează, securizează si optimizează retelele fizice si virtuale ale clientilor. Companiile, furnizorii de servicii, producătorii de echipamente de retea si guverne din toată lumea se bazează pe solutiile Ixia pentru a implementa noi tehnologii si a avea retele operationale, eficiente si sigure. Ixia furnizează solutii puternice si versatile, asistentă specializată la nivel global si servicii profesionale, oferind companiilor uneltele potrivite pentru a depăsi asteptările clientilor si a avea afaceri de succes.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar