transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2014

Raiffeisen Asset Management - schimbari la nivelul conducerii

Raiffeisen Asset Management - schimbari la nivelul conducerii

Raiffeisen Asset Management (RAM), compania grupului Raiffeisen care administreaza active de 1,2 miliarde de euro in Romania, va avea, incepand din ianuarie 2015, un nou director general, in timp ce Mihail Ion va fi in continuare Presedintele Consiliului de Administratie al companiei. Noul director general va fi Razvan Szilagyi, care este in prezent directorul de vanzari din Divizia de Trezorerie a Raiffeisen Bank.

De asemenea, Mihail Ion va prelua la nivel executiv conducerea Directiei de Companii Medii si Sector Public din Divizia de Corporate Banking a bancii.

“Sub conducerea lui Mihai, RAM a devenit cea mai performanta companie de asset management de pe piata locala. Echipa de management Raiffeisen este una excelenta si preocuparea noastra este sa ne asiguram ca cei mai buni manageri au oportunitatea sa conduca si alte segmente de afaceri. Segmentul companiilor medii este unul foarte important pentru banca. De asemenea, Mihai va coordona in continuare la nivel de strategie, din pozitie non-executiva, activitatea RAM”, a spus Steven van Groningen, Presedinte si CEO Raiffeisen Bank.

“Sunt sigur ca maturitatea si calificarile profesionale recunoscute la nivel international ale membrilor echipei RAM, combinate cu calitatile de lider si expertiza pe piata financiare ale lui Razvan, vor continua sa creasca gradul de satisfactie al clientilor nostri, investitori in fondurile administrate de companie”, a spus Mihail Ion.

Razvan Szilagyi face parte din echipa Raiffeisen de 11 ani si este director de vanzari in Divizia de Trezorerie si  Piete de Capital a Raiffeisen Bank.

, membru in conducerea CFA Romania, detinator de certificare CFA din 2006, manager si analist financiar la Managementul Activelor si Pasivelor, expert in managementul riscului (valutar, de dobanda, de lichiditate), a dezvoltat instrumentele financiare derivativate si depozitele structurate in Raiffeisen Bank, premiere in Romania.

Mihail Ion s-a alaturat echipei Raiffeisen Bank in 2002 ca economist-sef al bancii, a fost apoi seful departamentului Managementul Activelor si Pasivelor si conduce RAM inca de la infiintare. In prezent este si presedintele Comitetului de investiti pentru clientii cu averi ridicate al Raiffeisen Bank, şi de asemenea presedinte al CFA România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar