transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2014

Romania, a doua tară din Sud-Estul Europei ca numar de aplicatii complete depuse la Telekom Innovation Contest

Romania, a doua tară din Sud-Estul Europei ca numar de aplicatii complete depuse la Telekom Innovation Contest

România se clasează pe locul doi între tările din Sud-Estul Europei în ceea ce priveste numărul de aplicatii complete depuse, respectiv pe locul trei ca număr de echipe înregistrate, la a doua editie a concursului international „Telekom Innovation Contest”, dedicat în special studentilor si antreprenorilor cu startup-uri.

Competitia, disponibilă pe www.telekom-innovation-contest.com, se desfăsoară în 34 de tări din întreaga lume si a avut ca termen limită pentru înscrieri data de 14 aprilie. Printre tările din regiunea de Sud-Est a Europei, Ungaria si Macedonia s-a clasat pe primul loc cu câte 20 de aplicatii complete. În ceea ce priveste numărul de echipe înregistrate, Ungaria a avut 56, urmată de Macedonia cu 53, respectiv România cu 31 de echipe si 14 idei complete. În România, competitia internatională a fost organizată pentru prima dată pentru publicul extern, si anume studenti, antreprenori cu idei de startup-uri si startup-uri IT locale.

În total, la nivel international, au fost înregistrate 447 de echipe cu aproximativ 200 de aplicatii complete.

Competitia, cu premii consistente si oportunitatea de a dezvolta noi idei inovative, este organizată de Deutsche Telekom Group, sustinută de hub:raum, programul incubator al grupului, si este coordonată la nivel national de Romtelecom si COSMOTE.

La nivel international, cele mai multe aplicatii au fost depuse în categoria "Future Media & Communication", urmată de "Cloud-Based Productivity", respectiv "Internet of Things".

Alte categorii disponibile au fost "Cyber Security", "Reality Data" si "Smart Energy".

Echipele românesti cu cele mai bune idei vor fi invitate la concursul national preliminar care se va desfăsura în mai în Bucuresti. Evenimente similare vor fi organizate în Atena, Bratislava, Budapesta, Podgorica, Praga, Tel Aviv, Varsovia, Zagreb si Berlin pentru candidatii din restul tărilor. Echipa câstigătoare din România va fi invitată la evenimentul „Champions’ Pitch” de la finalul lunii iunie din Cracovia, Polonia, eveniment care include un program de training pentru startup-uri, pe durata a patru zile. Mai mult, echipa câstigătoare va fi prezentă pe scenă la „Long Night of Startups” din data de 6 septembrie, în Berlin, unde sunt asteptati peste 6.000 de invitati.

Recompensele includ investitii de până la 150.000 euro, participarea la programe internationale destinate startup-urilor, pachete de servicii precum servere Amazon, dar si interactiunea cu experti din cadrul grupului international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
TTzMKr Very informative article.Thanks Again. Really Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar