transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2015

Romanian Software lanseaza o aplicatie online gratuita pentru calcularea veniturilor

Romanian Software lanseaza o aplicatie online gratuita pentru calcularea veniturilor

Romanian Software, furnizor de solutii software de ultima generatie in domeniul resurselor umane, a lansat o aplicatie mobila pentru calcularea veniturilor, disponibila si online, pentru a veni atat in sprijinul managerilor, cat si al freelancerilor si micilor antreprenori.

Calculatorul de venituri este disponibil online pe site-ul www.calculatorvenituri.ro, iar aplicatia mobila poate fi descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store.

Atat varianta mobila, cat si cea online sunt foarte utile intrucat ii ajuta pe utilizatori sa adopte rapid decizii privind negocierile salariale, sa optimizeze bugetele de beneficii si sa analizeze comparativ costurile cu diverse structuri de remunerare: salarii, drepturi de autor, PFA sau conventii civile.

„Ideea acestei aplicatii a aparut din dorinta de a-i ajuta pe cei care activeaza in mediul privat la rezolvarea rapida a provocarilor zilnice legate de calcularea veniturilor in conformitate cu legislatia in vigoare. Aplicatia va fi permanent actualizata pentru a corespunde ultimelor modificari legislative”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

Calculatorul de venituri faciliteaza conversia de la brut la net si de la net la brut pentru veniturile din salarii, dar si pentru beneficiile cu facilitate fiscala. In plus, aceasta aplicatie are functia de a calcula si veniturile pentru directori, administratori sau venituri ce provin din conventii civile, drepturi de autor sau PFA.

Calculatorul de venituri dispune de optiunea de vizualizare a formulelor de calcul utilizate si permite transmiterea pe e-mail a simularilor efectuate, ceea ce faciliteaza pastrarea datelor pentru utilizarea ulterioara a acestora.Romanian Software este furnizor de solutii software de ultima generatie in domeniul resurselor umane si unul dintre liderii de pe aceasta piata. In cei 12 ani de activitate, compania a ajuns la peste 400 de clienti, iar prin solutia integrata Human Resources Planning (www.hrp.ro) administreaza in acest moment datele a peste 100.000 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Salamasina
evident ca nu pot asculta stilu asta.sunt curois cum ar suna live piesa.engleza este slaba si seaca.doar versurile sunt de dony.trist dar trebe acol osa cante ceva pe radio.oricum tot la primele piese raman de parere ca sunt chiar ok si live.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar