transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-06-2015

Ruxandra Marin - noul Director de Strategie si Dezvoltare al agentiei Oxygen

Ruxandra Marin - noul Director de Strategie si Dezvoltare al agentiei Oxygen

Oxygen, agentie independentă care oferă solutii integrate de comunicare, cu accent pe digital, o numeste pe Ruxandra Marin în functia de Director de Strategie si Dezvoltare.

În noua sa functie, Ruxandra va contribui la implementarea viziunii agentiei de a furniza servicii la cele mai înalte standarde, la identificarea oportunitătilor de business ale companiei si la atragerea noilor clienti în portofoliu, precum si la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare ale Oxygen pe termen mediu si lung.

De la începutul acestui an, portofoliul agentiei cuprinde clienti noi, precum Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Luxoft, unul dintre principalii furnizori de solutii de dezvoltare software si solutii IT inovatoare către clienti globali, precum     si Siniat România, unul dintre producătorii si furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi.

Cu o experientă de peste cinci ani în cadrul Oxygen, Ruxandra a creat si implementat numeroase strategii si proiecte de Corporate Communication si Brand PR pentru mărci locale si internationale din sectoare precum FMCG, IT&C, Healthcare, Real Estate, Entertainment etc.

“Am intrat într-o nouă etapă a evolutiei noastre si unul dintre pasii importanti a fost crearea unei pozitii strategice în cadrul agentiei, pentru a ne putea dezvolta si a ne mentine agilitatea în piată. Ruxandra, un profesionist desăvârsit si o persoană cu abilităti de comunicare excelente, este alături de noi încă din primul an si a contribuit la cresterea Oxygen. Împreună, vom continua să inovăm si să ne mentinem în topul industriei noastre”, a declarat Tereza Tranakas, fondator si Managing Partner al Oxygen.

Ruxandra Marin si-a început cariera în comunicare în urmă cu 12 ani în cadrul Orange România. Înainte de a se alătura echipei Oxygen, Ruxandra a ocupat functia de Account Manager în cadrul agentiei Civitas Global Ketchum, unde a coordonat timp de aproximativ doi ani activitatea de comunicare pentru clienti din diverse industrii.Premiată pentru campaniile sale în cadrul unor festivaluri prestigioase ale industriei, precum Webstock sau PR Awards, Oxygen are în portofoliul de clienti branduri locale si internationale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne, Luxoft, Siniat, Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Pavilionul României la EXPO Milano 2015 etc.

Oxygen este un partener de încredere pentru organizatii, în eforturile lor de a atinge obiectivele de comunicare. În acest sens, agentia pune la dispozitia clientilor expertiză extinsă în PR digital – storytelling, content marketing, social media, search, video casting / podcasting, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, comunicare internă.

De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alăturat retelei internationale de comunicare Global One Communication (GOC), care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezentă globală. Astfel, Oxygen are acces la expertiza extinsă a retelei, în domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educatie, financiar sau farma.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Puro
thanks dear, i\'ve tried to make more pict but i was to busy with Hera, she wanted to go eeyvrwere..hera love\'s Vienna:)@ Erika: You are so sweeet, and I am so happy that i could made your heart smile! Merry Chrismas and thanks again for the adorable presents:*
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar