transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2016

Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Salariile celor mai multi angajati Carrefour din Romania au crescut cu 16 - 21% de la 1 februarie 2016

Carrefour a decis, împreună cu partenerii sociali, cresteri salariale pentru 95% dintre angajatii săi de bază din magazine. Decizia, luată împreună cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie de dezvoltare a unuia dintre cei mai dinamici angajatori din zona de retail din România, strategie care se bazează pe siguranta, independenta si initiativa angajatilor săi.

Carrefour anuntă 2016 ca un moment decisiv de crestere, prin extinderea si diversificarea ofertei, serviciilor, dar si infrastructurii de magazine, confirmată si de semnarea acordului de achizitie a societătii Billa România. În contextul dinamic si plin de provocări din piata muncii, Carrefour, împreună cu partenerii săi sociali (Sindicatul Salariatilor din Carrefour / Artima si Federatia Sindicatelor din Comert), consideră drept prioritară asigurarea unui mediu de lucru stabil, previzibil, echitabil si competitiv.

Cresterile salariale medii, aplicabile începând cu 1 februarie 2016, variază între 16% si 21 %, în functie de strategiile de dezvoltare regională si sectorială.

În plus, Carrefour oferă în continuare salariatilor săi un pachet semnificativ de beneficii care contine: tichete de masă în valoare brută de aproximativ 197 lei / lună, acordate din prima zi de muncă, asigurare de sănătate, primă de vacantă, prime de fidelitate, cupoane de magazin pentru sărbătorile de Pasti, Crăciun sau pentru alte evenimente speciale, ajutoare financiare si zile de concediu suplimentare pentru evenimente deosebite din vietile angajatilor.

În divizia hypermarket, cresterea salarială de care vor beneficia 95% dintre angajatii de bază din magazine s-a realizat prin semnarea unui act aditional, cu sase luni înainte de expirarea termenilor prezentului contract colectiv de muncă.

„Dialogul social în Carrefour este, din punctul meu de vedere, cel mai bun din retailul românesc. Faptul că întreaga companie se preocupă de modul în care se întâmplă acest dialog, de problemele ridicate de angajati, de felul în care acestea sunt rezolvate, conduce la o atmosfera de lucru mult mai bună decât în alte companii.

Salut initiativa Carrefour de a demara aceste negocieri la început de an. Am ajuns împreună la un rezultat care mă bucură foarte mult”, a declarat Vasile Gogescu, Presedintele Federatiei Sindicatelor din Comert, la întâlnirea cu reprezentantii sindicali si directorii de magazine care a avut loc la finalul lunii ianuarie.

„Este mai bine decât speram. Abia astept să ajung înapoi în magazin, să le comunicăm si colegilor nostri. Abia astept să văd pe fetele colegilor mei reactia pe care am avut-o si eu,” a declarat la aceeasi întâlnire Nicoleta Olaru, casier la Iasi Felicia si reprezentant sindical al magazinului.

În divizia de supermarketuri, desi sindicatul angajatilor nu are reprezentativitate formală, Carrefour s-a întâlnit cu delegatii acestuia si cu reprezentanti ai angajatilor. Împreună au agreat cresteri salariale aplicabile din 1 februarie 2016, cu 6 luni înainte de data la care acestea aveau loc de obicei, cresteri care ating tot aproximativ 95% dintre angajatii de bază din magazine.

„Promisiunile respectate fată de clienti trebuie să înceapă cu o promisiune respectată fată de angajatii nostri. Cresterile salariale asumate în avans reflectă angajamentul ferm de a dezvolta, diversifica si a creste pe toate palierele, dar si de a ne întări pozitia de lider în domeniul resurselor umane”, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv, Carrefour România. „Obiectivele noastre de dezvoltare tin de o echipă unită care să-si înteleagă viitorul în companie, deoarece curajul si inovatia nu pot exista fără încredere. Consultarea sindicatului si a tuturor partenerilor sociali este un gest de normalitate si responsabilitate”, a continuat el.

„Carrefour a initiat reforme majore în relatia sa cu angajatii actuali si cu cei care-si doresc un loc de muncă sigur în cadrul companiei, iar în 2016 vrem să confirmăm că suntem unul dintre cei mai dinamici angajatori din piată. Siguranta locului de muncă, transparenta si flexibilitatea sunt conditii obligatorii pentru a crea un mediu de lucru unde oamenii să se simtă bine, să fie performanti si să inoveze. Prin relatia onestă si proactivă cu sindicatele si partenerii nostri sociali vrem să arătăm încă o dată colaboratorilor nostri prezenti si viitori că resursele umane sunt despre si pentru oameni”, a declarat Ana Krasovschi, Director Resurse Umane, Carrefour România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar