transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2016

SAP l-a numit pe Mihai Oros in functia de Director General al subsidiarei din Romania

SAP l-a numit pe Mihai Oros in functia de Director General al subsidiarei din Romania

SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, l-a numit pe Mihai Oros în functia de director general al subsidiarei locale, începând cu ianuarie 2016.

Mihai Oros se realătură SAP după 9 ani în cadrul OMV Petrom, unde a ocupat din 2007 diverse functii, ultima fiind Service Line Manager, OMV Petrom Global Solutions. Anterior, a lucrat la SAP AG în perioada 2001-2007, iar înainte de aceasta, a contribuit la dezvoltarea departamentelor de IT ale multor companii din România.

Oros are o diplomă de inginer în telecomunicatii de la Universitatea din Timisoara. De-a lungul carierei sale a supravegheat dezvoltarea celui mai mare centru de Customer Competence al SAP din Europa de Sud-Est, având o vastă experientă în dezvoltarea, gestionarea si implementarea multor initiative IT bazate pe solutii SAP.

De asemenea, el a condus cele mai mari si mai provocatoare proiecte SAP ale Petrom pentru toate diviziile de business, crescând performanta companiei. În plus, fiind fluent în engleză, germană, română si maghiară, Mihai Oros a fost un speaker de succes la multe conferinte internationale si a primit numeroase premii pentru activitatea sa.

„Cu întelegerea sa profundă privind relatia cu clientii si cunostintele extinse despre SAP, cu viziunea sa strategică si gândirea antreprenorială, cred că Mihai Oros va contribui substantial la succesul SAP în România. Îi urăm bun venit si mult noroc în crearea unui mediu propice, necesar transformării digitale a cât mai multor companii pe plan local!”, a spus Simon Kaluža, Managing Director SAP Central & Eastern Europe.În ceea ce priveste mediul de afaceri din România, Mihai Oros este foarte bine conectat, având cunostinte solide despre piata locală si o vastă experientă în tehnologie si aplicabilitatea acesteia în procesele de business.

„Mă bucur să mă întorc la SAP, în special în această formulă. Sunt foarte încrezător că, împreună cu echipa din România, vom continua să facem ceea ce SAP stie cel mai bine -  să ajute companiile să functioneze cât mai simplu si eficient cu putintă”, a spus Mihai Oros, Director General SAP România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Faci bani acasa la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar