transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-09-2015

SAP lanseaza in Romania programul Young Thinkers, prin care scolile pot introduce cursuri din domeniul tehnologiei IT&C

SAP lanseaza in Romania programul Young Thinkers, prin care scolile pot introduce cursuri din domeniul tehnologiei IT&C

SAP România, subsidiara locală a SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business, lansează programul Young Thinkers, o initiativă educatională prin care scolile locale pot introduce cursuri din domeniul tehnologiei IT&C.

Princincipalele obiective ale acestui program sunt stimularea interesului pentru materiile STEM (stiinte exacte, Tehnologie, Inginerie si Matematică) cu scopul de a reduce lipsa unor competente tehnice specifice noilor tehnologii (precum Internet of Things sau Industry 4.0), existentă inclusiv la nivel global, încurajarea gândirii antreprenoriale, pregătirea elevilor pentru piata muncii si îmbunătătirea specializării pe termen lung a viitorilor angajati din sectorul tehnologiei.

Nevoia unei fortei de muncă educate în domeniul IT&C a fost evidentiată si de un studiu recent, derulat de Comisia Europeană, în care se arată că în anul 2020 ne-am putea confrunta cu până la 825.000 de posturi vacante în domeniul IT&C. Nevoia de competente digitale este deja prezentă în aproape toate joburile în care tehnologia digitală completează sarcinile curente, iar în viitorul apropiat se estimează că 90% din joburi – în domenii precum inginerie, contabilitate, medicină, infirmierie, artă, arhitectură si multe altele – vor necesita un anumit nivel de competente digitale.

Prin programul Young Thinkers, scolile din România au de acum oportunitatea să introducă în planul de învătământ atât materiile specifice, cât si programul de antreprenoriat pentru elevi sustinute de SAP. Profesorii vor putea avea acces la o multitudine de resurse, iar elevii vor putea participa la concursuri internationale, proiecte, evenimente speciale, tabere de vară, workshop-uri etc.

De asemenea, scolile locale pot intra în comunitatea globală a universitătilor care au introdus deja materiile si programul de antreprenoriat sustinute de SAP (University Alliances – UA) si pot fi îndrumate si sustinute de SAP si de membrii UA, respectiv peste 2.

300 de institutii educationale la nivel global si peste 8.000 de profesori.

”Sperăm că scolile din România vor intra în număr cât mai mare în comunitatea University Alliance prin programul Young Thinkers, deoarece astfel vor contribui la cresterea gradului de competitivitate si creativitate al elevilor si, în plus, vor facilita o integrare cât mai usoară a acestora pe piata muncii”, spune Valentin Tomsa, General Manager SAP Romania.

scolile din România pot intra gratuit în programul Young Thinkers destinat copiilor între 10 si 14 ani. Printre materiile disponibile în cadrul acestui program se numără: Design Thinking pentru începători,  HTML pentru începători si principiile programării, SAP Lumira ca solutie de analiză predictivă, utilizarea unor aplicatii software pentru anumite procese de business.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aslan
Gradinita Karin `s Kids din Bucuresti, zona Piata Domenii a fost aleasa notasra dupa lungi cautari. Am vizitat multe gradinite si m-am oprit la asta pentru ca pe deoparte este intradevar dotata - s...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar