transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-04-2014

Sase absolventi si 12 studenti se vor alatura echipei PeliFilip in 2014

Sase absolventi si 12 studenti se vor alatura echipei PeliFilip in 2014

PeliFilip a finalizat procesul de selectie a viitorilor absolventi care urmează să se alăture echipei în acest an, precum si a studentilor pe care si-a propus să îi cunoască si să îi formeze în două perioade de stagiu programate în intervalul iulie – septembrie. Recrutarea a fost făcută din rândul studentilor de la Facultătile de Drept din Bucuresti si Iasi. După analiza celor peste 165 de CV-uri primite si participarea la mai multe interviuri, au fost selectati sase viitori absolventi pentru pozitia de avocat si 12 studenti pentru stagiul de vară.

Desi sesiunea de selectie din această primăvară s-a încheiat, studentii cu rezultate foarte bune sunt încurajati să trimită în continuare CV-ul, alături de scrisoarea de intentie, la adresa: join @ pelifilip.com.

„PeliFilip acordă o foarte mare atentie recrutărilor, în special din rândul proaspetilor absolventi, fiind prioritară pentru noi formarea viitorilor profesionisti din avocatură. Considerăm esential ca fiecare avocat din echipa noastră să ne împărtăsească valorile, obiectivele si, mai ales, standardele de calitate. De aceea am decis să ne asigurăm, prin astfel de programe de recrutare, un rezervor de talente si să ne dedicăm dezvoltării acestor tineri în spiritul PeliFilip”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliFilip.

Firma a ales să gestioneze intern procedurile de recrutare pentru a asigura atât evaluarea temeinică a cunostintelor juridice, cât si contactul direct dintre avocati si viitorii lor colegi. Echipa de recrutare a fost formată din Alina Stancu Bîrsan (partener), Cătălin Alexandru (partener), Monica Stătescu (asociat senior), Mihnea Săraru (asociat senior), Alina Ciocoiu (asociat) si Simona Cristea (asistent juridic si de resurse umane).Pe lângă studentii selectati în procesul de recrutare, vor fi invitati în stagiul de practică din perioada verii si câstigătorii Concursului de Procese Simulate de Drept Civil. Organizată în perioada martie – aprilie 2014 de PeliFilip, în colaborare cu ELSA (The European Law Students’ Association) Bucuresti, competitia este adresată studentilor de la Facultatea de Drept din Bucuresti si îsi propune să creeze oportunitatea testării aptitudinilor viitorilor avocati pledanti într-un cadru cât mai apropiat de realitate.

PeliFilip este o firmă de avocatură care asigură servicii juridice de înaltă calitate cu ajutorul unei echipe care urmăreste să stabilească un standard înalt pe piata avocaturii din Romania în ceea ce priveste dinamismul, întelegerea afacerilor clientilor si creativitatea solutiilor juridice aplicate. Specializati în proiecte complexe care necesită o abordare inovatoare, avocatii PeliFilip au o vastă experientă în diverse domenii, precum infrastructură si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, piată imobiliară, concurentă, finantări si piete de capital, litigii si dreptul muncii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Brandy
Inhsgits like this liven things up around here.
Brandy
Inhsgits like this liven things up around here.
Liferijaz
Cool! That\'s a clever way of looikng at it!
Viola
Eu practic "fast joibbng" pentru ca vreau sa ard etapele. Nu-mi place sa lucrez intr-un loc care ma limiteaza din toate punctele de vedere, imi doresc sa ma pot afirma si vreau sa fiu apreciata pentru ceea ce fac. So if I don't get it, I go look for it elsewhere. Pentru ca acum am libertatea de a alege. Desi, tot ceea ce imi doresc este sa capat suficienta experienta pentru a deveni freelancer :D
matzcrorkz
50kCrO I am so grateful for your blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.
crorkservice
lcxFjr Really informative article post. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar