transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-05-2015

Scoala de vara gratuita pentru tinerii pasionati de HR

Scoala de vara gratuita pentru tinerii pasionati de HR

HR Club (Asociatia Profesionistilor in Resurse Umane din Romania) ofera tinerilor pasionati de domeniu posibilitatea de a participa gratuit la scoala de vara de resurse umane HR Club Next Generation, editia a IX-a. HR Club investeste in pregatirea si instruirea viitoarei generatii de profesionisti in resurse umane, misiunea Asociatiei fiind dezvoltarea profesionala a intregii comunitati de resurse umane din Romania.   

Astfel, HR Club invita studentii in an terminal si masteranzii care doresc sa urmeze o cariera in resurse umane sa se inscrie la scoala de vara HR Club Next Generation 2015, program gratuit pentru 16 tineri selectati in urma unui proces in doua etape. Prima etapa consta in evaluarea CV-urilor si a eseurilor transmise pe tema "In contextul economic actual, care crezi ca sunt principalele 3 initiative/actiuni care contribuie la mentinerea angajamentului si loialitatii angajatilor?", iar a doua etapa este cea de intervievare a candidatilor selectati in urma primei etape de selectie. Termenul limita de inscriere este 31 mai 2015. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe website-ul Scolii de vara HR Club Next Generation 2015.

Ajuns la cea de a IX-a editie, proiectul constituie platforma de formare si lansare a noilor varfuri de generatie din domeniul resurselor umane. In timpul celor doua saptamani de cursuri ce se vor desfasura in perioada 6-17 iulie, timp de 8 ore pe zi, tinerii pasionati si proactivi vor participa la seminarii si traininguri sustinute de profesionisti de renume din domeniul resurselor umane, vor avea sesiuni de lucru in echipa si vor face vizite de companii, familiarizandu-se astfel cu domeniul resurselor umane si cu reala complexitate a acestuia.

In decursul celor 8 editii anterioare, peste 150 de studenti au avut ocazia sa se intalneasca cu mai bine de 130 de tutori cu o impresionanta experienta in domeniul resurselor umane, membri HR Club - consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale.Aproximativ 60% dintre alumni scolii de vara lucreaza deja in resurse umane in Romania sau in afara tarii. Alti 20% dintre acestia isi continua studiile in domeniu sau activeaza in ONG-uri. De asemenea, o parte dintre studenti au primit oferte de angajare sau stagii de practica in domeniul resurselor umane chiar de la tutorii scolii de vara.

Pentru mai multe informatii referitoare la procesul de aplicare puteti vizita website-ul proiectului HR Club Next Generation, editia a IX-a  si pagina de Facebook: HR Club Next Generation, sau puteti scrie direct la adresa roxana.mares @ hr-club.ro.

HR Club multumeste partenerilor Scolii de vara HR Club Next Generation: Parteneri anuali HR Club 2015 – BCR Pensii, Grupul Trend Consult; Parteneri de continut – Millward Brown Romania, PeliFilip.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar