transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2018

Securitatea in munca, un subiect mereu important in business

Securitatea in munca, un subiect mereu important in business

In conditiile in care oamenii reprezinta o resursa de maxima importanta pentru orice firma, din orice domeniu, necesitatea de a proteja aceasta resursa vitala la nivel de business trebuie sa fie intotdeauna o prioritate. Astfel, este bine sa se apeleze la o firma de protectia muncii in Bucuresti sau in alt oras daca este cazul, insa o companie ce detine specialisti si mecanisme astfel incat sa se ofere servicii complexe in domeniu: audit de securitate, management de securitate, coordonare securitate, evaluarea riscurilor, situatii de urgenta.

"Pentru o buna desfasurare a activitatii la locul de munca, este esential un management profesionist al securitatii muncii, in scopul prevenirii posibilelor evenimente neplacute. Prin consultantii nostri, cu o experienta practica de peste 10 ani in domeniu, Avalia ofera solutiile optime pentru prevenire, protectie si remediere. Incepand cu auditarea companiei, gasirea unei solutii optime si pana la implementarea si verificarea respectarii acesteia, echipa Avalia se asigura ca fiecare etapa este corect indeplinita", se precizeaza pe website-ul Avalia.

Adoptarea si implementarea strategiei de protectia muncii la nivel de companie asigura respectarea legislatiei, protejarea resurselor umane si conturarea unui brand apreciat in business - inclusiv brand de angajator, pe piata de HR.

De ce sa externalizezi astfel de servicii? In primul rand, ai parte de servicii asigurate de specialisti cu experienta, deci totul va fi la cel mai inalt nivel. In acelasi timp, eviti costurile suplimentare de remediere a posibilelor accidente.

Tot la capitolul costuri, merita sa mentionam ca este mai ieftin sa colaborezi cu specialisti precum cei de la Avalia, in loc sa platesti persoane din interiorul companiei sa se ocupe in mod dedicat de implementarea normelor si standardelor pentru protectia muncii.

"Avalia propune si implementeaza solutii moderne si eficiente pentru siguranta angajatilor. Indiferent de marimea companiei, serviciile noastre personalizate de consultanta in domeniul securitatii muncii si cel al situatiilor de urgenta vor fi, de fiecare data, adaptate corespunzator", se mai mentioneaza in sursa citata.

Chiar daca aparent tehnologia inlocuieste adesea oamenii in afaceri, iar numarul de angajati scade in anumite sectoare, in acest context, este bine de inteles ca resursele umane devin si mai valoroase, atat timp cat controleaza de fapt toata aceasta tehnologie moderna.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar