transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-02-2016

Shachar Shaine a revenit la conducerea URBB

Shachar Shaine a revenit la conducerea URBB

Incepând din 1 februarie 2016, Shachar Shaine, unul dintre cei mai apreciati manageri din industria alimentară, ocupă din nou functia de Presedinte al URBB (United Romanian Breweries Bereprod), companie pe care a mai condus-o în perioada 2004-2010, cu rezultate remarcabile si evolutii anuale constante.

„Sunt încântat să revin la conducerea URBB, fiind compania în cadrul căreia am evoluat multi ani si cu care practic am crescut din punct de vedere profesional! Obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest mandat sunt consolidarea pozitiei companiei pe piata berii, urmată firesc de cresterea sănătoasă a vânzărilor, printr-o strategie sustinută la nivelul extinderii de portofoliu si a activitătii URBB în România. Astfel, sunt convins că împreună cu întreaga echipă, vom reusi să obtinem rezultate din ce în ce mai bune si să mentinem URBB pe un trend ascendent”, a declarat Shachar Shaine.

Shachar Shaine, 47 de ani, a absolvit Universitatea Technion din Haifa, după care si-a aprofundat cunostintele prin Executive MBA la Bradford University. Experienta sa de peste 17 ani cuprinde o activitate sustinută pe marketing si sales în domeniul FMCG si domeniul planificării proiectelor industriale. Aflat în România încă din 1999, Shaine a mai ocupat timp de trei ani pozitia de Marketing Vice-President URBB si apoi încă doi ani a fost Marketing & Sales Vice-President URBB. Din 2004 până în 2010, a ocupat functia de Presedinte si CEO al companiei.

În 2008 a ocupat functia de presedinte al Asociatiei Berarii României, organizatie ce reprezintă interesele profesionale ale industriei producătoare de bere din România. În iunie 2009 a fost desemnat presedinte al Consiliului Investitorilor Străini, o asociatie a celor mai importanti investitori străini din România, înfiintată în 1997.Shaine a preluat mandatul de presedinte al URBB de la Hezy Ovadia, care a ocupat această functie timp de 5 ani, din ianuarie 2011 până în prezent.

De la înfiintarea sa, în 1997, URBB a jucat un rol activ în societate prin oferirea de produse de cea mai înaltă calitate, concentrându-se pe un mediu mai curat si un stil de viată mai bun. Fabrica de bere URBB are o capacitate de productie de 2,1 milioane hectolitri, peste 700 de angajati si contribuie anual cu milioane de dolari la economia românească. Mai mult, URBB asigură peste 4.000 de locuri de muncă direct si indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori si furnizori.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piată locală, fiind prezent pe piată berii si a băuturilor răcoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piata berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, cidrul Somersby si Granini pe piata băuturilor răcoritoare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar