transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2015

Silviana Badea - noul director JLL al departamentului de investitii in Romania

Silviana Badea - noul director JLL al departamentului de investitii in Romania

JLL anuntă că Silviana Badea se va alătura companiei începând cu 9 martie 2015, în calitate de director al departamentului de Capital Markets în România, pentru a mentine pozitia puternică a JLL în această directie, urmând un strict proces de selectie a candidatilor. În noua ei functie, Silviana va prelua linia de business aflată în crestere rapidă si va coordona cele 8 mandate exclusive de vânzare desfăsurate în prezent de JLL. E ava continua să promoveze România ca o tintă pentru investitori, luând în considerare cele mai recente tranzactii record semnate de companie anul trecut precum si interesul crescut provenit din partea unor noi jucători care intentionează să intre pe piată.

Silviana Badea se alătură JLL după 5 ani petrecuti în functia de Country Manager pentru Valad în România, unde a gestionat proprietătile industriale si de birouri aflate în portofoliul companiei. Anterior acestei functii ea a lucrat în cadrul unei alte companii de consultantă imobiliară timp de 5 ani. Silviana a acumulat 10 ani de experientă în toate sectoarele pietei, atât în ceea ce priveste investitiile cât si partea de agentie, precum si întelegerea profundă a provocărilor din domeniului gestionării activelor imobiliare.

Richard Batten, membru al consiliului director al EMEA, care conduce operatiunile JLL din CEE, declară: "Suntem încântati că Silviana se alătură JLL ca noul nostru director al departamentului de Capital Markets din România, având vedere succesul recunoscut în încheierea tranzactiilor de investitii si relatia excelentă stabilită pe termen lung cu contacte la nivel international. Silviana are o reputatie extraordinară si va contribui cu o experientă vastă si o cunoastere aprofundată a pietei, care va fi complementară cu echipa noastră din Bucuresti si va conferi perspectiva de leadership necesară următoarei faze de dezvoltare a firmei."

Silviana Badea, noul director al departamentului de investitii JLL, a declarat: "Este un privilegiu pentru mine să preiau acest rol la JLL, care are deja o pozitie de lider de piată în ceea ce priveste segmentul consultantei în investitii imobiliare, fiind istoric implicată în fiecare tranzactie de referintă încă din 2007.

Sunt foarte entuziasmată de oportunitatea oferită si de a asista clientii nostri în generarea fluxurilor de capital. România este tara mea si oferă oportunităti extraordinare, de multe ori încă neexploatate, pentru proprietăti de prim rang cu risc redus pe termen lung. "

JLL (NYSE: JLL) este o firmă specializată în servicii profesionale si de management al investitiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clientilor care doresc să obtină valoare adăugată prin detinerea, închirierea sau investitiile în proprietăti imobiliare. Înregistrând venituri anuale globale de 4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 75 de tări si peste 1.000 de locatii din întreaga lume. Operând în numele clientilor săi, compania oferă servicii de management si servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 280 milioane m2 si un volum total al investitiilor de 99 miliarde de dolari SUA rezultat din vânzări, achizitii si finantări la nivel global în 2013. Divizia de management al investitiilor- LaSalle Investment Management-administrează active imobiliare de 48  miliarde dolari SUA.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar