transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-11-2014

Sodexo - prima companie din Romania care obtine certificarea Cel mai Bun Angajator oferita de Aon Hewitt

Sodexo - prima companie din Romania care obtine certificarea Cel mai Bun Angajator oferita de Aon Hewitt

Sodexo, jucător de top pe piata românească a tichetelor, a beneficiilor extra-salariale si lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vietii, este printre primele companii din lume – singura din România – certificate de către compania de consultantă lider în resurse umane Aon Hewitt în noul program global „Cel mai Bun Angajator”.

Demersul Aon Hewitt de a nominaliza cei mai buni angajatori din perspectiva angajatilor îsi propune să compare organizatiile tinând cont de mai multi factori diferentiatori cu scopul de a identifica acele companii care se străduiesc să le ofere avantaje competitive echipelor lor. 

„În cadrul Sodexo România, o companie care lucrează în beneficiul oamenilor oferind solutii pentru calitatea vietii, este de la sine înteles faptul că nivelul de engagement al propriilor angajati reprezintă motorul performantei atât pentru Sodexo, cât si pentru clientii nostri,” declară Jean Istasse, CEO Sodexo România. „Ne onorează să fim, alături de 16 entităti Sodexo, printre organizatiile certificate în programul global <<Cel mai bun Angajator/ Best Employer>> realizat de Aon Hewitt. Această distinctie vine să evidentieze faptul că meritul Sodexo România de a fi lider în oferirea de servicii este datorat în egală măsură unei echipe motivate si dedicate.”

Angajatii Sodexo România beneficiază de solutii si servicii ce sporesc satisfactia si motivatia acestora dintre cele pe care compania le recomandă clientilor săi, precum o gamă largă de beneficii extra-salariale, recompense pentru performante deosebite si conditii bune la locul de muncă. Sodexo acordă o atentie deosebită managementului performant, formării si dezvoltării echipei. 

Compania Sodexo România a fost certificată de către Aon Hewitt în programul „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” pe baza răspunsurilor oferite de angajatii săi, raportate la standardele globale identificate de Aon Hewitt cu privire la nivelul de engagement. Aon Hewitt este liderul global în furnizarea de solutii de consultantă privind resursele umane, cu prezentă în 90 de tări si peste 30.

000 de profesionisti care deservesc mai mult de 20.000 de clienti din întreaga lume.

Cercetarea globală „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” recunoaste organizatiile pe baza a patru criterii: cel mai înalt nivel de engagement, leadership eficient, cultură organizatională performantă si strategie de branding convingătoare.
   
Metodologia aplicată de Aon Hewitt pentru această cercetare se bazează pe o experientă de peste 20 de ani de studii si analize în domeniul resurselor umane, incluzând peste 10 ani de experientă în realizarea studiilor cu caracter local „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer.”

Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial, a fost înfiintată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franta, si este astăzi lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vietii. Avem încrederea că o bună calitate a vietii sporeste satisfactia si motivatia indivizilor, jucând astfel un rol important în performanta organizatiilor care sunt partenerii nostri strategici.

Grupul operează în 80 de tări cu 428.000 de angajati care împărtăsesc aceeasi pasiune de a oferi servicii. Aproximativ 75 de milioane de oameni din întreaga lume beneficiază zilnic de serviciile oferite de Sodexo.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar