transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2015

Stefanini Romania extinde divizia de Application Development si are in prezent peste 50 de pozitii deschise

Stefanini Romania extinde divizia de Application Development si are in prezent peste 50 de pozitii deschise

Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, are în prezent peste 50 de pozitii deschise în divizia Application Development, în completarea celor peste 250 de specialisti care lucrează pe proiecte pentru mai mult de 50 de clienti. De-a lungul prezentei sale pe piata românească, această divizie a livrat servicii către mai mult de 200 de clienti si a finalizat cu succes peste 1.000 de proiecte.

Dintre cei peste 250 de angajati, 85% sunt specialisti de nivel middle si senior, în timp ce restul de 15% sunt juniori, principalele tehnologii pe care toti acestia lucrează fiind .Net, Java, LAMP si Mobile.

Anul acesta, compania vizează extinderea echipei locale, iar în prezent are aproximativ 50 de pozitii deschise pentru dezvoltatori software, majoritatea adresate specialistilor cu experientă care au cunostinte solide de Java, Mobile si C#.

Principalele industrii în care activează clientii diviziei Application Development a Stefanini includ sectorul energetic, servicii financiare, productie, utilităti, retail, asigurări, dar si vânzători independenti de software (ISVs).

„După o crestere de 40% în 2014, anul acesta avem ca obiectiv continuarea dezvoltării echipei din această divizie si livrarea de solutii si servicii de calitate clientilor nostri din Europa de Vest, din tări precum Germania, Olanda sau Marea Britanie”, a declarat Sabin Gîrlea, Director of Operations Application Development, Stefanini România.

În ceea ce priveste oportunitătile de dezvoltare în carieră din cadrul diviziei Application Development, reprezentantul companiei spune că Stefanini oferă diverse training-uri tehnice, cu accent pe tehnologii de nisă sau calificări avansate. Mai mult, Stefanini acoperă toate costurile pentru obtinerea de certificări în domenii prestabilite.

Stefanini este o companie braziliană ce beneficiază de 27 de ani de experientă în livrarea de servicii IT la nivel mondial.

Specializată în diverse industrii, compania oferă expertiză IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Prezentă în 34 de tări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore si nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicatii, precum si servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) si a fost pozitionată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internationalizare, realizat de Fundatia Dom Cabral din Brazilia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mayscela
Benjamin Bourier Directeur Artistique chez Magic garden. Passionne9 de photo, de grmahispe, de design, de cine9ma etc ... Tout ce qui touche a l\'image ! La DA de blog en bois c\'est moi !
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar