transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-07-2015

Stefano Borsari este cel mai nou Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank Romania

Stefano Borsari este cel mai nou Director General Adjunct al Intesa Sanpaolo Bank Romania

Stefano Borsari este noul Director General Adjunct şi Chief Financial Officer al Intesa Sanpaolo Bank România, fiind în prezent în curs de autorizare din partea Băncii Naţionale a României (BNR). Acesta s-a alăturat recent echipei manageriale a Intesa Sanpaolo Bank România, fiind la a treia misiune internațională în cadrul Diviziei Bănci Subsidiare Internaționale, după ce anterior a fost CFO pentru 4 ani la Alexbank, una din cele mai mari bănci de retail din Egipt.

Licențiat in Economie la Universitatea Modena și Reggio Emilia și cu un masterat în Banking Administration obținut la CEFOR, Milano, Stefano Borsari are peste douăzeci de ani de experiență în industria bancară și competențe solide în retail banking, corporate & investment banking și credite de consum. Expertiza în contabilitate și planificare și control are la bază cunoștințe tehnice solide și experiența funcțiilor de conducere din cadrul băncilor italiene (Intesa Sanpaolo, BPER si UniCredit).

Din echipa managerială a Intesa Sanpaolo Bank România va face parte în următoarele luni (estimat august 2015) și Paolo F. Trifiletti, ca urmare a pensionării actualului Director General Adjunct și Chief Lending Officer, Enzo Pellegrino, căruia conducerea băncii îi multumește pentru activitatea desfășurată în România în perioada mai 2012- iulie 2015.

Paolo Trifiletti, după mai bine de 20 de ani petrecuți in corporate banking și analiză și acordare credite, este la prima experiență de durată în afara Italiei, fiind până de curând Coordonatorul Structurii Intesa Sanpaolo International Banking Analiză și Aprobare Credite, din cadrul Departamentului Credite al Grupului. Absolvent al Universității de Stiințe Economice din Catania, și înregistrat în Registrul de Cenzori al Italiei, Trifiletti este un bancher extrem de experimentat cu abilități solide în domeniul corporate finance și al evaluării riscului de credit.

„După 30 de ani de experiență în domeniu financiar, suntem nevoiți să-i mulțumim domnului Pellegrino pentru eforturile depuse și dedicarea sa în cadrul Intesa Sanpaolo Bank România.

Totodată, echipa se îmbogățește cu doi specialiști experimentați, alături de care vom pune în practică cu succes obiectivele pe termen mediu și lung ale Intesa Sanpaolo Grup pe piața locală.” a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank România

Până la sfârșitul anului 2015 noua structură a Comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank România va fi următoarea: Marco CAPELLINI - Director General (CEO); Stefano BORSARI - Director General Adjunct (CFO); Stefano BURANI - Director General Adjunct (CBO); Florin ŞANDOR - Director General Adjunct (CWO); Paolo TRIFILETTI- Director General Adjunct (CLO) ( din august 2015). Cei doi noi membri, Stefano Borsari si Paolo Trifiletti, vor urma procedura de autorizare din partea Bănci Naționale a României.

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaționale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienți. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala și de Est, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unități ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 țări din regiune.

Pe piața locală, Intesa Sanpaolo Bank are o rețea națională de aproximativ 60 de unități, circa 700 de angajați și active totale de peste 5 miliarde lei. Intesa Sanpaolo Bank România ofera propriilor clienți o gama completă de produse bancare, garantând un serviciu de înaltă calitate pentru toate segmentele de clientelă (retail, IMM si corporate).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar