transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-06-2014

Stephane Batoux - noul director general al companiei Albalact

Stephane Batoux - noul director general al companiei Albalact

Albalact face o schimbare strategică în management, într-un moment în care compania urcă pe locul 2 în topul producătorilor de lactate din România si îsi consolidează tot mai strâns pozitia de lider în piată prin investitii importante si proiecte noi.

Stephane Batoux, fostul director general al Coca-Cola România si un executiv francez de top pe piata FMCG, a fost cooptat la vârful management-ului Albalact, pe pozitia de director general. Stephane Batoux preia, astfel, planurile de dezvoltare ale companiei de la Raul Ciurtin, presedintele Consiliului de Administratie al companiei, care timp de patru ani a condus Albalact si din functia de director general.

„Albalact a crescut mult în ultimii ani, a ajuns cea mai mare companie românească de lactate si astăzi este lider pe segmente importante din industrie. Strategia companiei vizează în continuare cresterea. Tocmai am încheiat investitii noi si am extins capacitătile de productie, am inovat portofoliul si am adus produse unice în piată, iar alte proiecte mari sunt în pregătire. Albalact intră într-o noua etapă de dezvoltare, una decisivă, iar pentru a sustine această etapă avem nevoie de un management bine structurat si vizionar. Întotdeauna am căutat să construim strategia companiei cu oameni buni, care stiu nu doar unde să caute oportunitătile de crestere, dar si să vadă perspectiva. Stephane Batoux este un manager cu experientă îndelungată si valoroasă în industria FMCG si vine să completeze o echipă de profesionisti care a clădit temeinic evolutia si performanta companiei în ultimii ani”, declară Raul Ciurtin, presedintele Albalact.Stephane Batoux se află de astăzi la conducerea companiei Albalact, în timp ce Raul Ciurtin rămâne presedintele Consiliului de Administratie al companiei.

“Sunt extrem de fericit să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii de pe piata românească a lactatelor din ultimii cinci ani, o companie care si-a dovedit abilitatea de a fi câstigătoare cu îmbunătătirea profitabilitătii. Sunt în mod special entuziasmat de planurile strategice pe termen lung ale Albalact si voi aduce experienta mea din industria FMCG împreună cu expertiza mea pe piata lactatelor pentru a contribui la cresterea companiei mai departe”, spune Stephane Batoux, noul director general Albalact.

Stephane Batoux vine la Albalact după un mandat de doi ani în pozitia de director general la Coca-Cola HBC România. Anterior acestei functii, Stephane Batoux a condus timp de trei ani afacerile companiei Danone România, tot în functia de director general.

Noul director general Albalact are 49 de ani si titlul MBA obtinut la Înalta scoală de Comert (École Superieure de Commerce) din Bordeaux, Franta. Stephane Batoux este tatăl a trei fete.

Albalact, cel mai mare producător de lactate cu capital majoritar românesc, a urcat anul acesta pe locul 2 în topul producătorilor din industria românească de lactate. Compania a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 423.185.587 lei, în crestere cu 23% la sută, si a obtinut un profit de 8.400.362 lei, cu 14% mai mare decât profitul din anul precedent.

Albalact a dezvoltat recent brand-ul Zuzu cu o nouă identitate vizuală, dar si cu ambalaje si produse noi. Compania a lansat în premieră pentru România primul lapte la bidon de plastic cu mâner sub brand-ul Zuzu – un ambalaj pentru familii si pentru consumatorii de volum, foarte popular pe piata americană a laptelui. Albalact a introdus în portofoliul său si laptele în PET sub brand-ul omonim De Albalact, un brand de traditie care a căpătat de asemenea o nouă identitate vizuală. Pentru noile ambalaje, compania a adus în fabrică unul dintre cele mai moderne echipamente de ambalare a laptelui în recipiente de plastic.

Pentru proiectele lansate anul acesta, dar si pentru cele viitoare, Albalact a investit aproximativ 8 milioane de euro în modernizarea si extinderea capacitătii de productie a fabricii de la Oiejdea, din judetul Alba. Investitiile au fost gândite să sustină cresterea companiei în următorii ani si să-i consolideze pozitia pe mai multe segmente de piată.

Albalact este lider cu brand-ul Zuzu pe segmentul laptelui pasteurizat, dar este lider cu Zuzu si în total piată de lapte (lapte UHT si lapte pasteurizat). Albalact este de asemenea lider de piată pe segmentul untului de masă si pe segmentul smântână, cu brand-ul omonim De Albalact. Extinderea în categoria iaurt cu portofoliul Zuzu a adus compania între primii trei producători de iaurt din tară, iar cu brand-ul Rarăul si portofoliul său de brânză proaspătă de vaci, lansat acum doi ani, compania a urcat pe locul 2 în această categorie.

Albalact - Alba Iulia este cea mai mare companie cu capital majoritar românesc din industrie. Înfiintată în anul 1971 si transformată în societate comercială pe actiuni în 1990, Albalact a fost privatizată în 1999. Compania Albalact are peste 800 de angajati si peste 6000 de actionari si este listată la categoria Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti. Albalact detine si 99,01% din pachetul de actiuni al societătii Rarăul Câmpulung Moldovenesc. Albalact comercializează produse proaspete pasteurizate si UHT sub brand-urile sale Fulga, Zuzu, Fruzu, Rarăul, De Albalact si Poiana Florilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar