transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2015

The Unternship - Golin plateste tinerii sa nu vina la birou in cadrul programului de anti-internship

The Unternship - Golin plateste tinerii sa nu vina la birou in cadrul programului de anti-internship

Golin anuntă primul program de internship – The Unternship – care plăteste tinerii să nu vină la birou, ci să acumuleze, în afara acestuia, experiente cu impact pozitiv asupra traseului lor profesional.

Ideea Unternshipului se inspiră din viata lui Fred Cook, CEO Golin din anul 2003, perioadă în care reteaua s-a dezvoltat spectaculos la nivel global. Fred este astăzi unul dintre cei mai apreciati profesionisti din industria comunicării. Dar înainte de asta? Până să ajungă aici, Fred a fost băiat de cabină pe un petrolier norvegian, portar al unui hotel de cinci stele, ghid turistic, manager al unei case de discuri rock and roll, initiator al unui serviciu de închiriere soferi pentru persoanele care consumă alcool si profesor în scolile rău famate din Los Angeles.

Luând ca exemplu viata lui Fred, Golin lansează în România programul de Unternship: anti-internship-ul care îi încurajează pe tineri să adune experiente în afara biroului si să le folosească apoi în dezvoltarea lor profesională. Pe parcursul a trei luni, compania va sprijini în cadrul programului un tânăr care la final va fi angajat full time la Golin. Cum ar trebui să fie Golinternul? Creativ, pasionat, ambitios, carismatic, motivat, aventuros si energic.

„Găsirea de talente înseamnă lărgirea ariei de recrutare, dincolo de profilurile traditionale – aceasta este ideea care stă la baza programului de Unternship, special creat pentru a identifica acei candidati neconventionali, asa cum si eu am fost la un anumit moment în timp”, spune Fred Cook, CEO Golin. 

 „Unternship este un program vizionar, care modifică felul în care privim începuturile unei cariere, scoate din scenă stereotipurile cu care tinerii sunt obisnuiti si oferă noi întelesuri rolului de sprijin pe care îl au companiile în dezvoltarea lor personală si profesională.

Pentru că pasiunea, creativitatea si dedicarea sunt calităti care se deprind prin practică, si nu prin teorie, credem că acest model de internship îi va ajuta pe viitorii profesionisti să trăiască experientele la care aspiră si să descopere singuri ce drum trebuie să urmeze si cum aleg să o facă. Plini de curaj, sperăm,” a declarat Monica Botez, Managing Partner Golin România.

După SUA si Marea Britanie, România devine a treia tară în care este lansat programul. Unternship@Golin România ia startul cu o perioadă de aplicatii, în intervalul 21 mai – 31 iulie.

Toti cei interesati de program sunt invitati să aplice la adresa amehedintu @ golin.com, să motiveze de ce vor să fie UNTERNi si să propună experientele pe care le-ar face daca ar fi selectati. Candidatii se pot înscrie pe baza unei scrisori de motivatie, a unei prezentări ilustrate, a unui material video sau, (de ce nu?), unei melodii.

Cei mai buni cinci candidati vor fi anuntati pe data de 14 august, vor sustine o serie de interviuri si probe practice în perioada 17 august – 11 septembrie, iar la finalul lunii septembrie va fi anuntat câstigătorul procesului de selectie. Unternship-ul se va desfăsura în perioada 1 octombrie – 31 decembrie.

Câstigătorul Unternship-ului va avea posibilitatea să revină la Golin în postura de angajat full-time începând cu 1 ianuarie 2016.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lucia
Essays like this are so important to brnoaenidg people\'s horizons.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar