transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2015

Tradeville lanseaza un nou program de internship si mentorat

Tradeville lanseaza un nou program de internship si mentorat

Tradeville, lider de piată în tranzactionarea online din România, lansează un nou program de internship destinat studentilor si tinerilor absolventi, cu mentori dedicati. Astfel, acestia vor avea oportunitatea de a dobândi experientă în una dintre cele mai dinamice companii românesti de pe piata locală de capital, sub îndrumarea echipei Tradeville.

Programul de internship cuprinde sapte departamente - IT, Marketing, Vânzări, Analiză, Project Management, Helpdesk si Juridic, iar participantii vor avea responsabilităti specifice, începând de la cercetarea unor probleme legale specifice în cadrul departamentului juridic si până la informarea clientilor cu privire la produsele si serviciile companiei, în departamentul de vânzări. Pe toată durata internshipului, fiecare participant la acest program va fi îndrumat de un tutore dedicat, pentru dobândirea de noi abilităti si dezvoltarea lor, precum si pentru maximizarea cunostintelor însusite.

”Programele de internship pe care Tradeville le-a organizat în ultimii ani au fost experiente foarte reusite, nu doar pentru noi, ci si pentru participanti - peste o treime dintre acestia au devenit parte a echipei Tradeville, alegând să rămână în companie ca angajati cu normă întreagă. O dovadă a faptului că programul de internship ne ajută să descoperim oameni valorosi este parcursul profesional al lui Cosmin Marinescu, actual Director General Adjunct. Cosmin a venit la Tradeville în 2005 într-un astfel de program de practică, iar, ulterior, după terminarea facultătii, a rămas ca Junior Investment Specialist în companie. De-a lungul timpului a avansat până la pozitia de Director de Vânzări, iar anul acesta a fost numit Director General Adjunct. Ne dorim să găsim în continuare tineri pasionati si ambitiosi, care se pot dedica unui internship educativ si aplicat si care să devină membri valorosi ai echipei Tradeville”, a comentat Victor Stănilă, Director Comunicare, Tradeville.Programul de internship se desfăsoară pe o perioadă stabilită de comun acord cu stagiarii (între 2 si 3 luni) iar programul este flexibil, acestia urmând să lucreze alături de echipa Tradeville timp de 4-6 ore pe zi.

Programul de internship nu se va desfăsura pe o perioadă predefinită, ci va fi o campanie continuă, astfel încât toti aplicantii potriviti pentru pozitiile deschise să aibă posibilitatea de a desfăsura stagiul. Astfel, chiar dacă sunt ocupate toate posturile într-un stagiu, procesul nu este oprit, aplicantii selectati urmând să desfăsoare stagiul în urmatoarea perioadă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mateescu
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar