transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

UPS Romania are un nou country manager - Tim Helsen

UPS Romania are un nou country manager - Tim Helsen

UPS (NYSE: UPS) anuntă desemnarea lui Tim Helsen pentru pozitia de country manager Grecia, Ungaria, România si inaugurează noul centru operational regional relocat din Timisoara, care rămâne un punct cheie de legătură pentru companiile din vestul si centrul tării cu pietele internationale. UPS îsi consolidează astfel pozitia de lider în industria locală de curierat rapid.
   
În noul centru, situat în cartierul Ghiroda, în apropierea Aeroportului International Timisoara „Traian Vuia”, sunt desfăsurate operatiuni de sortare, depozitare, expediere si colectare pentru livrările de tipul UPS Express, precum si UPS Standard.

„Centrul regional din Timisoara beneficiază de un spatiu de depozitare de peste 400 de metri pătrati si asigură o capacitate operatională mai mare pentru companiile din vestul si centrul tării”, a spus Tim Helsen, country manager UPS România. „Relocarea acestei facilităti reconfirmă angajamentul nostru fată de mediul de afaceri din regiune si face parte din strategia pe termen lung a UPS de a-si sustine clientii în realizarea obiectivelor acestora pentru exporturi într-o economie în continuă crestere.”

Facilitatea UPS serveste ca centru operational atât pentru cele mai importante companii multinationale din regiune, cât si pentru IMM-urile care doresc să se conecteze la economiile globale beneficiind de reteaua extinsă de servicii la standarde înalte a UPS. Solutiile UPS sunt potrivite în mod special pentru a deservi clienti din principalele industrii din regiune, precum: automotive (componente auto), industria electronică si high tech, confectii – textile si servicii profesionale. 

Această investitie a fost realizată după îmbunătătirea timpilor de tranzit pentru transporturile către două centre importante de business si industriale din vestul si centrul tării, Oradea, respectiv Sibiu.

Tim Helsen face parte din echipa globală UPS din 2001

Tim Helsen, în vârstă de 35 de ani si originar din Belgia, are în subordine aproximativ 400 de angajati si este responsabil în cadrul UPS de operatiuni, dezvoltare de business, strategie si suport pentru cele trei regiuni.

Tim Helsen o înlocuieste astfel pe Iulia Nartea, care ocupă în prezent functia de country manager UPS Italia, cu sediul la Milano.

„Cu vaste competente si experientă, Tim Helsen are toate premisele să conducă cu succes businessul UPS pe aceste piete,” declară Cindy Miller, presedinte UPS Europa. „Sunt încrezătoare că împreună cu echipa sa, Tim va oferi servicii si solutii de calitate pe care clientii mici si mari le asteaptă de la UPS.”

Helsen si-a început cariera la UPS în 2001 ca specialist în finante în cadrul UPS Belgia, cu sediul în apropiere de Bruxelles. În anii următori, a ocupat mai multe pozitii având responsabilităti tot mai importante în cadrul UPS la nivel regional si international. Cea mai recentă pozitie detinută anterior a fost cea de controller pentru Europa de Est.

Tim Helsen este licentiat în taxe si contabilitate în cadrul Katholieke Hogeschool College in Leuven din Belgia.

„Cu sprijinul unei echipe locale puternice, vom participa la cresterea businessului si vom continua să ne construim reputatia de furnizor de solutii logistice excelente,” declară Tim Helson. „Vom sprijini clientii din România, Grecia si Ungaria să beneficieze la maximum de avantajele comertului global, să se conecteze la pietele internationale si să îsi crească avantajele competitive.”

UPS este prezent pe piata din România din 1990 si operează în mod direct începând cu anul 2008. În prezent, UPS România are două centre operationale în tară, în Otopeni si în Timisoara, precum si un punct pentru logistică pe bază de contract în Otopeni. Centrele operationale UPS România se conectează la reteaua globală UPS prin intermediul a două zboruri zilnice dedicate între aeroporturile Otopeni, respectiv Timisoara, si centrul aerian european al UPS din Köln/Bonn, Germania. UPS România are 135 de angajati si o flotă de transport rutier compusă din 70 de vehicule detinute de UPS si de subcontractori.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar