transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-02-2016

VEKA Romania anunta schimbari in structura echipei locale

VEKA Romania anunta schimbari in structura echipei locale

VEKA România anuntă, la început de an, schimbări în structura echipei locale de vânzări. Astfel, Gyula Takács a fost numit în functia de Director National de Vânzări, ocupând totodată şi pozitia similară din Ungaria. Numirea sa în noua functie a avut loc la finalul anului 2015. Anterior acestei promovări, Gyula Takács ocupa pozitia de Director Regional de Vânzări România Vest din anul 2011, precum şi pozitia de Director National de Vânzări Ungaria începând cu anul 2013. Domnul Gyula Takács are o experientă în domeniu de peste 15 ani.

Schimbarea în functie a lui Gyula Takács vine ca urmare a faptului că Robert Post, General Manager VEKA România şi Responsabil de Vânzări Europa de Est, a primit anul trecut noi responsabilităti în cadrul VEKA AG în calitate de Director Executiv al Diviziei de Export. În contextul noilor schimbări structurale, Gyula Takács va prelua o parte din responsabilitătile actuale în România ale lui Robert Post. Odată cu aceasta, se va alătura echipei executive coordonate de Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA România.

„Este o deosebită onoare pentru mine să accept această nouă provocare aferentă pietei nationale de tâmplărie termoizolantă, aceasta fiind, în acelaşi timp, şi o bună oportunitate personală de dezvoltare în ceea ce priveşte latura de management.

Totodată, prin această nouă functie în cadrul VEKA România voi avea posibilitatea de a aduce pe plan local expertiza acumulată până în prezent în Ungaria şi de a contribui mai puternic la evolutia companiei şi la trendul pozitiv al diviziei locale.”, a spus Gyula Takács.

„Prin schimbările înregistrate în componenta echipei VEKA România, divizia noastră locală primeşte o nouă reconfirmare a rezultatelor deosebite pe care le-a obtinut pe o piată dominată exclusiv de pretul produselor. Consider că aceste schimbări vin în beneficiul VEKA România şi sunt convins că experienta, cunoştintele şi pregătirea dlui. Gyula Takács vor aduce un suflu nou companiei specializate din furnizarea de solutii de profile extrudate conform celor mai riguroase standarde de calitate – clasa A.”, a spus Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager VEKA România.

Schimbările anuntate în echipa locală de vânzări a companiei întăresc obiectivele strategice ale VEKA în Europa de Est, iar acest lucru va contribui la creşterea gradului de autonomie locală în procesul de gestionare a distributiei de profile VEKA pe piata din România.

Fondată în anul 1969, ca urmare a preluării producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, în 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profile PVC pentru uşi, ferestre şi obloane, numărând astăzi 5.200 de angajati şi înregistrând vânzări de aproape 900 de milioane de euro în întreaga lume. Prezent pe 5 continente, grupul VEKA îşi desfăşoară activitatea în 37 de locatii la nivel mondial.

VEKA ROMÂNIA, înfiintată în anul 2000, este detinută în totalitate de către VEKA AG Germania şi are peste 30 de angajati, în prezent derulând afaceri cu peste 180 de parteneri în întreaga tară. Sistemele de profile PVC de la VEKA, furnizate exclusiv în clasa A de calitate, oferă clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile în peste 50 de nuante, precum şi profile cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile în proportie de 100%, aceste sisteme oferă solutia ideală, atât din punct de vedere al izolării termice, a functionalitătii, stabilitătii şi uşurintei de întretinere, cât şi în ceea ce priveşte durabilitatea şi protectia mediului înconjurător.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar