transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 21-06-2024 4.6403 lei 4.977 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2015

Veracomp se implica in mediul educational

Veracomp se implica in mediul educational

Intentia Veracomp, declarata inca de anul trecut, a fost sa isi puna cat mai bine in practica valoarea de „know-how”; nu numai in cadrul retelei de parteneri si in relatiile de business, dar si ca o componenta importanta a CSR-ului. Astfel, in 2015, si-a definit componentele unui program educational, iar recent a realizat o colaborare cu Universitatea din Sibiu.

Dupa ce in prima jumatate a anului s-a implicat in mai multe proiecte probono, printre care sustinerea Federatiei Romane de Baschet, in a doua parte a anului accentul activitatilor nonprofit s-a concentrat pe zona educationala. Ca urmare a participarii studentilor la tabara IT WILL BE FUN, Veracomp a lansat 8 vouchere de training Basic Firewall Policy.

"Ne dorim sa ne apropiem de mediul universitar si, in aceeasi masura, sa le oferim studentilor o viziune cat mai corecta asupra modului in care tehnologia transforma business-ul actual. Am plecat de la initiativa colegilor din departamentul marketing de a oferi un premiu, selectandu-i pe cei mai intersati si interesanti studenti din facultati tehnice si de a le oferi posibilitatea unui training hands on de firewall. Studentii de la Universitatea din Sibiu au fost insa atat de interesati, incat am transformat practic un voucher intr-un proiect de sine-statator! In urma vizitei la Sibiu a colegilor mei, Bogdan Sarbu si Bogdan Ion, am luat impreuna decizia deschiderii  unui laborator virtual temporar, lasand in custodie o serie de echipamente Veracomp pe care acum studentii din Sibiu le pot testa, utiliza, verifica – in mod direct,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.

Trainingul organizat de Veracomp in colaborare cu Universitatea din Sibiu se anunta a fi doar primul de acest gen. In mod similar, o initiativa similara va urma in Bucuresti in luna noiembrie, urmand ca de la inceputul anului viitor trainingul sa fie aprofundat pe durata a zece sesiuni de lucru cu studentii.„Din punct de vedere al conectarii la tehnologie si la mediul de business, studentii pe care i-am intalnit la Sibiu mi se par foarte maturi si au o apetenta deosebita de a lucra direct pe echipamente, de a afla lucruri noi, de cunoaste cat mai multe despre diversele tehnologii si branduri din piata. Am gasit deschidere, in egala masura  si in randul conducerii universitatii, fapt care a facilitat intregul nostru demers,” marturiseste Bogdan Ion, Presales Specialist, Veracomp. „O experienta extrem de interesanta si bogata in satisfactii, pe care sper sa o putem replica in cat mai multe universitati!”

Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, suport tehnic, presales si educational.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar