transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-03-2015

Vodafone introduce un standard unitar minim de acordare a concediului de maternitate, valabil in 30 de tari

Vodafone introduce un standard unitar minim de acordare a concediului de maternitate, valabil in 30 de tari

Vodafone a anuntat ca este una dintre primele companii din lume care introduce un standard unitar, minim, privind concediul de maternitate. Pana la sfarsitul anului 2015, femeile care lucreaza in cadrul Vodafone, indiferent de nivel, in 30 de divizii in care Vodafone are operatiuni, situate in Africa, Orientul Mijlociu, regiunea Asia-Pacific, Europa si SUA vor primi un concediu de maternitate platit integral, de 16 saptamani, sau mai mult, daca legislatia locala este mai avantajoasa, precum si posibilitatea de lucru cu norma intreaga de 30 de ore pe saptamana, timp de sase luni, daca intoarcerea se efectueaza in termen de sase luni de la nasterea copilului.

Legislatia din Romania prevede acordarea unui numar de 126 de zile pentru concediul de maternitate,  ceea ce acopera deja beneficiile incluse in standardul unitar minim introdus de Vodafone.
Noua politica a grupului aduce beneficii angajatelor romane care aleg sa lucreze in cadrul Vodafone, in alte tari in care Grupul este activ.

 “Vodafone incurajeaza diversitatea, iar implementarea unei politici globale privind concediul de maternitate in cadrul companiei subliniaza intocmai acest aspect. Legislatia din acest domeniu difera de la o tara la alta, reglementarile din Romania fiind printre cele mai generoase din lume. Beneficiul real pentru angajatele noastre consta intr-un  standard unitar comun, valabil in toate tarile, accesibil tuturor colegelor din Romania care aleg sa lucreze in alte tari, in cadrul Vodafone”, a declarat  Ana Alexe, Director, Customer Operations, Vodafone Romania.

Cu exceptia Organizatiei Natiunilor Unite, numarul organizatiilor la nivel mondial – cu atat mai mult cel al companiilor multinationale – care au adoptat politici similare ce reglementeaza standardul minim de beneficii pentru maternitate este unul redus. In timp ce o parte din diviziile Vodafone ofera deja conditii avantajoase pentru femeile care nasc, ce vor ramane valabile si de acum incolo, noua politica globala a companiei privind concediul de maternitate va determina o schimbare pozitiva pentru mii de femei care lucreaza in cadrul Vodafone, in tari ce nu au reglementari legale sau au o legislatie deficitara privind acordarea sprijinului necesar in perioada concediului de maternitate.“In epoca moderna a mediului de afaceri global, disponibilitatea unui standard unitar minim in toate tarile in care compania noastra opereaza usureaza capacitatea femeilor de a lucra in mai multe tari si echilibreaza conditiile de munca. Decizia noastra de a lua masuri si de a inova in acest domeniu va influenta in bine viata a mii de femei care lucreaza in cadrul companiei,” a spus Arun Krishnamurthy, Human Resources Director, Vodafone Romania.

In cadrul Vodafone Romania, femeile ocupa 47 % dintre pozitiile de management, respectiv 53% din totalul angajatilor.

 “Prea multe femei talentate decid sa nu mai lucreze, pentru ca au de facut o alegere dificila intre a avea grija de nou-nascut si a isi pastra cariera. Noua noastra politica globala de acordare a concediului de maternitate va sprijini anual peste 1.000 de angajate Vodafone ce lucreaza in tari care au o legislatie deficitara sau chiar nu au legi care sa reglementeze acest domeniu. Femeile reprezinta 35% din angajatii nostri la nivel global, si detin 21% din posturile din echipa internationala de management. Credem ca prin introducerea noii politici globale vom reusi sa reducem acest decalaj. Sprijinind mamele care muncesc, indiferent de nivelul din organizatie, vom genera mai multe decizii bune, o cultura mai buna si o mai profunda intelegere a nevoilor utilizatorilor nostri,” a spus Vittorio Colao, Vodafone Group Chief Executive.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar